Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biuro w domu?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.11, 11:57
    jakie macie pomysły na urządzenie swojego domowego biura? tutaj kilka pomysłów architrendy.pl/trendy-w-architekturze/biuro-w-domu/
    Obserwuj wątek
      • curacao75 Re: biuro w domu? 15.02.11, 16:23
        ja mam biuro w domu - niewiele rozniące się od tego co miałam w pracowni - duże wygodne miękkie krzesło, zamiast biureczka ogromny blat od ściany do ściany pod nim szafki, półki i miejsce na sprzęt: fax, skan, drukarka, tv
        i na biuro poświęcona jest jedna ściana - reszta pokoju już jest na domowe rzeczy by odwracając się od biurka móc "wyjść" z pracy...
      • graiyetea Re: biuro w domu? 17.02.11, 15:56
        Ile ludzi tyle może być różnych pomysłów. Najważniejsze jest by było wygodne i praktyczne. W końcu człowiek w pracy spędza większość życia.
      • Gość: jolka Re: biuro w domu? IP: *.home.aster.pl 19.05.11, 15:14
        Ja własnie poszukuje czegos takiego.Poki co na poczatek mam juz tylko to wszystko zwiazane z kwestiami telekomunikacyjnymi
        www.teleok.pl/
        natomiast teraz trzeba pomyslec nad mebelkami ;)
        • Gość: łapacka Re: biuro w domu? IP: *.205.83.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.11, 17:55
          Bardzo dobre rozwiazanie,przyjrzałam sie tej ofercie i jesli firma ma w planach załozenie infolinie to własnie warto skorzystac z takiej zintegrowanej opcji.
      • Gość: Projektantka Re: biuro w domu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 19:09
        Ja mam też biuro w domu a raczej pracownię :) Nie mam oddzielnego pomieszczenia, pracownia jest w salonie a więc starałam się aby było jak najmniej biurowo. Mieszkanie mam w czerni i bieli + jasna podłoga i kilka elementów w orzechowym drewnie + turkusowe dodatki. Mam biały blat-biurko do pracy wzdłuż okna, pod spodem białe kontenerki i szafkę. Z boku wysoki regał z katalogami w orzechu, ze szklanymi drzwiczkami. Fotel mam czarny z Ikea niski w okrągłym kształcie bo bardzo broniłam się przed typowym fotelem biurowym, jest w miarę wygodny o dziwo, mimo ze pracuję na nim po 12 godzin dziennie czasami.
      • Gość: deadcanspeak Re: biuro w domu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 12:33
        Po prostu wstawic, biurko, regał, komputer i już.
        • Gość: jolka Re: biuro w domu? IP: *.home.aster.pl 10.06.11, 14:03
          No własnie ,oprócz tego dobre łacze ,fax,telefon i spokojnie mozna startowac ;)
          • Gość: al Re: biuro w domu? IP: *.181.62.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.11, 14:39
            Jesli sie to wszystko połaczy w jedno to rzeczywiscie mozna działac.Oby tylko potem rachunki nie były za to wszystko jakies mega wysokie.
      • krachx Re: biuro w domu? 30.06.11, 14:49
        Dokładnie, nie korzystał bym z jakichś gotowych projektów, tylko urządził biuro w domu po swojemu. Każdy ma swoje, specyficzne potrzeby i pomysły. Każdy też potrzebuje czegoś innego. Zaczął bym od kupna wygodnego krzesła ;)
      • nonus85 Re: biuro w domu? 30.06.11, 15:39
        przy stole w jadalni ;)
      • Gość: an_ka Re: biuro w domu? IP: *.home.aster.pl 03.07.11, 18:31
        Ja teraz zastanawiam sie nad urzadzeniem biura.No moze nie koniecznie mam tu na mysli urzadzanie pod kątem różnych rzeczy telekomunikacyjnych ale chodzi o umeblowanie.Co myslicie o takiej fototapecie?
        Myslicie ze fajnie bedzie wygladała w biurze?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka