Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    27.02.11, 15:06
    Siema!

Zastanawiam się nad doborem parapetu do domu, który planujemy zbudować wraz z mężem. Bardzo spodobały mi się parapety firmy Helopal, szczególnie Helopal Classic ( www.helopal.com.pl/produkty/produkty-helopal/helopal-classic ). Miał ktoś już styczność z tą firmą i może mi coś o niej więcej powiedzieć?
    Obserwuj wątek
      • aekilor Re: Parapety 28.02.11, 13:07
        To są parapety z konglomeratu czyli mieszanki zmielonego marmuru bądź granitu i żywicy. Mi zdecydowanie podobają się parapety drewniane, ale to już jest kwestia gustu.
      • vievior Re: Parapety 01.03.11, 11:10
        Parapety z PCV są w miarę dobrym rozwiązaniem, jeżeli nie przywiązuje się wagi do estetyki wykończenia okien. W innych przypadkach parapety z konglomeratu czy drewna są zdecydowanie lepszym rozwiązaniem.
        • jerryone1 Re: Parapety 01.03.11, 14:51
          daliście się wciągnąć w dyskusję z trollem (diler firmy). Kto na tyle zastanawia się nad parapetem, skoro dopiero "zamierza budować dom"??
      • koompurek Re: Parapety 10.07.15, 09:17
        Ja korzystałem z usług firmy Ekopol - profesjonalna produkcja parapetów i byłem bardzo zadowolony, usluga wykonana bardzo szybko i rzetelnie , widać profesjonalizm, parapety idealnie zostały dopasowane do moich okien i teraz cały dom wygląda jeszcze lepiej :)
        • milo800 Re: Parapety 13.09.15, 20:11
          drewniane są najlepsze, dodają ciepła mieszkaniu
      • ekspert_schody_kamex Re: Parapety 26.10.15, 11:31
        A myślałaś nad parapetami z kamienia naturalnego ? marmuru czy granitu ? są trwałe, a sam kamień ma różnorodną kolorystykę, więc dobór do całej aranżacji nie będzie ciężki ;)
        u nas znajdziesz wiele rodzajów kamieni :)
      • kolorrra Re: Parapety 27.10.15, 13:00
        Nie masz jeszcze domu to poczekaj z parapetem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka