Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projekt Magda

01.09.11, 07:52
    Przymierzam się do zakupu projektu MAGDA www.domy3d.pl/projects/2533 (podaje linka bo tych Magd jest sporo),ale najpierw prosiłbym o wasze opinie! Co wam się w nim podoba a co nie, co byście zmienili, czy w ogóle byście się na niego zdecydowali!? A może ktoś z Was już go budował?
    Domek ma być dla rodziny 2+1 Ten idealnie pasuje mi wymiarami no i ogólnie bardzo mi się podoba!
    Obserwuj wątek
      • gracuszek Re: Projekt Magda 01.09.11, 08:29
        a co w nim jest takiego fajnego?

jozefek29 napisał:

> Przymierzam się do zakupu projektu MAGDA www.domy3d.pl/projects/2533 (podaje linka bo tych Magd jest sporo),ale najpierw prosiłbym o wasze opinie! Co wam się w nim podoba a co nie, co byście zmienili, czy w ogóle byście się na niego zdecydowali!? A może ktoś z Was już go budował?
        > Domek ma być dla rodziny 2+1 Ten idealnie pasuje mi wymiarami no i ogólnie bard
        > zo mi się podoba!
      • rege2 Re: Projekt Magda 01.09.11, 09:14
        mnie się b. podoba, prosta bryła, dół wygodny, uwielbiam proste werandy- styl skandynawski...pokombinowałabym z holem, może spiżarka? pralnia?
        bez daszków, kolumienek, ozdobników, pierdołek czyli ma w sobie to co do życia potrzebne na co dzień i składzik na stryszku lub można pokój zrobić...okna zawsze można do upodobań dostosować; dach dwuspadowy jest tańszy
        buduj i nie słuchaj innych...wam ma się podobać
      • Gość: kowalska Re: Projekt Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 10:00
        jozefek29 napisał:

> Przymierzam się do zakupu projektu MAGDA rel="nofollow">www.domy3d.pl/projects/2533 (podaje linka bo tych Magd jest sporo),

W linku też jest ich sporo;) Poszukaj projektu na stronach wlaściwej pracowni i tam wybieraj, a nie na marnej jakości serwisie. Rzuty i elewacje są z dwóch różnych projektów, dziwne, że na podstawie tego wybrałeś projekt...
      • kasiak37 Re: Projekt Magda 01.09.11, 16:46
        na kazdym forum budujesz inny dom???
        Skoncz z ta reklama...
        • Gość: ba Re: Projekt Magda IP: *.elpos.net 16.09.11, 22:44
          A mi się wydaje, że na każdym ten sam. I nadal twierdzę, że dla 2+1 jest za duży, niepotrzebne pokoje i tyle łazienek.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka