Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Krzesła biurowe

23.01.12, 12:47
    Witam! Zamierzam kupić krzesło biurowe. Może ktoś jest w stanie pomóc mi w wyborze?
    Znalazłem takie:
    Krzesło biurowe.

Co o nim sądzicie? Ktoś może jest użytkownikiem takiego krzesła? Prosze o porady. Krzesło ma byc do 8 - 10 godzinnej pracy codziennie.
    Obserwuj wątek
      • janfranco1 Re: Krzesła biurowe 23.01.12, 13:48
        Idź do sklepu, usiądź, przymierz się i weź to które jest dla Ciebie najwygodniejsze.
        • Gość: Jacek z A-4 Re: Krzesła biurowe IP: *.play-internet.pl 23.01.12, 22:11
          Polecam sklep MEBLO.net i pracujących w nim ludzi, którzy się na tym znają.....
      • Gość: Denek Re: Krzesła biurowe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.01.12, 21:17
        Witaj,
        Miałem podobny problem, ale dostałem poradę dotyczącą krzeseł od naprawdę w porządku człowieka, który polecał mi 2 fajne krzesła z ergonomicznymi mechanizmami dodatkowo w dobrej tkaninie, która nie mechaci się tak jak w podstawowych krzesłach. Sam użytkuję blisko 12h krzesło i muszę przyznać, że jestem zadowolony z niego jak i obsługi, która mi go poleciła. Polecam odwiedzić e-sklep meblowy www.kamilameble.pl (tam dokonałem zakupu) i najlepiej wysłać zapytanie do człowiek, który się na tym zna!

ps. mam już krzesło ponad 2 miesiące i złego słowa nie mogę powiedzieć! Napisz do nich! Powodzenia!
        • afomek Re: Krzesła biurowe 30.01.12, 23:04
          witam,

jeśli chodzi o krzesła do pracy 24/7 to polecam serię Event producenta Bejot :fotele biurowe

natomiast jeśli chcesz fotel czy krzesło z najwyższej półki ergonomii to tylko seria orthopedic:
          fotele orthopedic

z własnego doświadczenia polecam ten sklep, użytkuje fotel ergonomiczny i jest super.
      • magdam565 Re: Krzesła biurowe 31.07.12, 18:14
        witam
        jeśli juz jest wątek o krzesłach to korzystam, ma ktos może krzesła z tej strony

www.krzeslo.net.pl/
        ???
        • agulha Re: Krzesła biurowe 03.08.12, 22:22
          A może ktoś zna jakiś dobry sklep stacjonarny w Warszawie lub okolicach? Poszukuję krzesła biurowego z szerokim siedzeniem, a na podanych uprzednio w wątkach stronach internetowych czego jak czego, ale szerokości siedziska nikt nie podaje, za to firma Kamila we wskazówkach podaje odniesienie (dla osób niskich a grubych) do modelu, którego zgoła nie ma w sprzedaży. Ręce opadają...
      • Gość: Wojtek_Prze Re: Krzesła biurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 23:57
        Ja bardzo fajne krzesła biurowe znalazłem na tej stronce www.ergoexpert.pl/pl/krzesla_biurowe-obrotowe-k,7.html#z . Przyjemna cena za wysoką jakość. Szczerze dość mam krzeseł z supermarketu, które rozwalają się po 3miesiącach :/
      • anonim12363 Re: Krzesła biurowe 26.07.14, 08:18
        krzesło powinno mieć odpowiednią wysokość szerokość odpowiednie oparcie .Przede wszystkim musi być wygodne dla danej osoby
      • kinga.cherubin Re: Krzesła biurowe 24.10.16, 01:48
        Witam, krzesło powinno być dobrane indywidualnie. Najlepiej udać się do fachowców, którzy znają się na temacie i są w branży od wielu lat. Polecam zapoznać się z ofertą na fotele obrotowe w firmie Office mebel z Krakowa. Na oko dobrego fotela czy biura nie kupisz. My polegaliśmy na wiedzy specjalistów, i teraz mamy idealnie dobrane meble i fotele do każdego stanowiska pracy.
      • ewek87 Re: Krzesła biurowe 02.01.17, 20:13
        Polecam kupić krzesło ergonomiczne są dobrze wyprofilowane dla kręgosłupa. Pozwalają siedzieć długo i bez bólu. Znalazłam ostatnio szeroką ofertę takich krzeseł www.centrumkrzesel.pl/krzesla-ergonomiczne-/140/c w bardzo dobrej cenie.Osoba siedząca na niewłaściwie wyprofilowanym krześle ma tendencje do przybierania pozycji tzw. "okrągłych pleców". Zwiększa to obciążenia przede wszystkim na odcinek lędźwiowy i szyjny kręgosłupa, powodując w dalszej kolejności bóle, urazy, a nawet trwałe schorzenia. Warto zainwestować, jeśli większą część dnia siedzimy przy biurku.
      • al.nowicka3 Re: Krzesła biurowe 01.08.18, 10:37
        Dużo jest ciekawych modeli krzeseł, które spełnią Twoje oczekiwania. Ja polecam mojekrzesla.pl/krzeslo-taktik.html niska cena i dobra jakość
        • mwsystem Re: Krzesła biurowe 11.11.18, 12:09
          Bardzo dobrej jakości i cenie są krzesła na stronie MW System: sklep.mwsystem-meble.pl/
      • mysliciel662 Re: Krzesła biurowe 15.11.18, 12:15
        W Ikei mają wygodne krzesła biurowe.
      • bambuko90 Re: Krzesła biurowe 27.11.18, 11:08
        Ogólnie jeśli o meble biurowe chodzi to polecam firmę KJK, świetnej jakości meble, mam cały zestaw i krzesła super, warto sprawdzić sobie :)
      • mwsystem Re: Krzesła biurowe 02.12.18, 08:39
        Osobiście polecam krzesła ergoniczne, a najlepszym w producentem w Polsce jest firma Nowy Styl, bardzo tanie krzesła można kupić na stronie: sklep.mwsystem-meble.pl/
      • munisa_luka Re: Krzesła biurowe 11.12.18, 09:00
        Krzesło biurowe powinno być przede wszystkim ergonomiczne i wygodne, inaczej siedzenie na nim przy pracy będzie męczarnią. Ale dobre krzesło biurowe jednak trochę kosztuje.
      • mwsystem Re: Krzesła biurowe 03.03.19, 10:53
        Witamy, Chcielibyśmy Państwa zaprosić do odwiedzenia nowego sklepu internetowego: sklep.mwsystem-meble.pl o tematyce meblarskiej. Wyposażamy: domy, zakłady pracy, biura, hotele, kawiarnie itp.. Jesteśmy firmą elastyczną, a swoją ofertę dopasowujemy do Klienta i jego potrzeb. Będąc częścią rynku meblowego, staramy się proponować, jak najszerszą ofertę sprzedaży. Współpracujemy z najlepszymi producentami na światowym rynku z konkurencyjnymi cenami! MW System - to ludzie z pasją, których misją jest podniesie komfortu pracy, jak i wprowadzenie wygody, nowoczesności i elegancji do Państwa domów, biur oraz przestrzeni roboczych. Zajmujemy się tym stacjonarnie od ponad 10 lat - mamy za sobą wiele wykonanych projektów i wielu zadowolonych klientów. Strona wraz z produktami będzie rozwijana z dnia na dzień, dlatego jeżeli nie będzie produktu na stronie, którego Państwo poszukujecie, prosimy o kontakt, a na pewno pomożemy. Przy większych zamówieniach istnieje możliwość negocjacji ceny. Serdecznie zapraszamy! MW System
        • mwsystem Re: Krzesła biurowe 24.03.19, 16:44
          Witam,
          Informacyjnie podaje, że wprowadzaliśmy na naszej stronie darmową wysyłkę na wszystkie krzesła i fotele: sklep.mwsystem-meble.pl/
      • olsa542 Re: Krzesła biurowe 21.06.19, 12:46
        Trudno się z Tobą nie zgodzić, że wygoda jest równie ważna co funkcjonalność biura. My zrezygnowaliśmy właśnie z tradycyjnych foteli na kółkach na rzecz tych scandicsofa.pl/pl/p/Krzeslo-Klematisar-welurowe/390 ale w granatowym kolorze. Wyglądają świetnie, a zależało nam właśnie na takim modelu z podłokietnikami, do tego cena jest konkurencyjna w porównaniu z innymi sklepami.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka