Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie powalone-go

IP: *.radom.vectranet.pl 25.01.12, 17:35
    mozliwe zeby sasiad widzial przez sciane _ no nie wiem ( kamera termowizyjna jakies inne cuda), jezeli nie to w takim razie skad one wiedza co sie dokladnie u nas dzieje ( podsluch) ? _ slaba akustyka to napewno _ ale nie mozliwe zeby az tak wszystko wiedzieli on nas co robimy gdzie przebywamy przyklad ide do kiblakroki z gory za mna do kibla ( raz czy dwa pomyslal bym ze to przypadek ale tak jest non stop _ pojdziesz do pokoju tak samo ( chodza za toba ) ( nie jest to jakis moj omam normalnie slychac kroki _ tak samo wlaczysz telewizor juz slychac jak z gory ( nasluchuja ) itd _ stad moje pytanie mozna widziec przez sciane jak nie to skad te kurw.....y wszystko o nas wiedza _ nie pracuja siedza w domu
    Obserwuj wątek
      • jar.os Re: Pytanie powalone-go 26.01.12, 07:42
        może chodzi ze szklanką którą przyklada tam gdzie ty jesteś , ucho do szklanki - prawie jak stetoskop
        • Gość: autor Re: Pytanie powalone-go IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.12, 17:29
          chodzil ( a ) by ze szklana ? lol

nie moge sie kur...wa od nich uwolnic ( wulgarne epitety nie pomagaja ) _ chyba ich zabije lol

istniej cos takiego ( sprzet ) kamera zeby mozna widziec przez sciany ?
          • Gość: marek Re: Pytanie powalone-go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 20:02
            Pomaga wizyta u psychiatry.
            • Gość: autor Re: Pytanie powalone-go IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.12, 21:02
              no musze ich naklonic na wizyte _ d
              • jar.os Re: Pytanie powalone-go 26.01.12, 21:16
                cholercia , nie zazdroszczę , masz codziennie DZIEŃ ŚWIRA , współczuję
                • my.mojenowekonto Re: Pytanie powalone-go 26.01.12, 21:34
                  Ale się uśmiałam, a myślałam, że na tym forum to niemożliwe :) dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka