Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ekipa budowlana

IP: *.static.espol.com.pl 04.09.12, 13:45
    Witam!
    Szukam solidnej firmy, ekipy budowlanej do budowy domu z okolic Szczecina .Może ktoś ma z polecenia lub sam korzystał z usług ekipy i jest zadowolony z efektu końcowego, tzn. jakości wykonania i przede wszystkim ceny za wykonaną robote.Proszę o wszelkie namiary,pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: budowalem sie Re: ekipa budowlana IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.10.12, 18:38
        ja znam super budowlanca jesli to aktualne prosze napisac do mnie sms ja wysle namiar 607668991
      • Gość: centuś Re: ekipa budowlana IP: 195.205.194.* 26.10.12, 20:28
        Szukaj na www.muratordom.pl w zakłace GRUPY BUDUJĄCE w Twojej okolicy.
        Tam ludzie zamieszczają setki dzienników budowy oraz tworzą tzw białe listy fachowców.
        Najlepiej jednak zacznij od miejscowego kierownika budowy, on zna partaczy, pijaków, złodziei oraz solidne firmy, które sprawdza z inwestorem; często znienacka i o każdej porze!!

Za zdrowie na budowie!! :o)
        • kiliusz Re: ekipa budowlana 19.12.12, 19:21
          Dobrze centuś gada, lać mu wódki.
      • Gość: radek Re: ekipa budowlana IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 16:46
        witam polecam panu firmę tom stal młode chłopaki konkretne prace wykonują dla mnie robili wykończeniówkę cala około 300m2 i naprawdę jestem zadowolony co do jakości usługi jaki i ceny naprawdę polecam
      • justa.kowalska Re: ekipa budowlana 04.01.18, 09:15
        Gdyby ktoś jeszcze szukał dobrej ekipy z zachodniopomorskiego, polecam firmę ODC z Koszalina. Zajmują sie budowlanka i montażem od lat. Ponadto prowadzą salon sprzedaży ODC Okna Dla Ciebie przy ul. Morskiej 4b w Koszalinie ( vis a vis teatru Variete Muza). Potrafią fajnie doradzić. Podsyłam stronkę zainteresowanym - okna.koszalin.pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka