Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: *.w109-217.abo.wanadoo.fr 02.11.12, 21:06
    Witam serdecznie.moze to nieodpowiednie miejsce na takiego typu pytania ale moze ktos mi pomoze.poszukuje sklepu meblowego,osob robiacych meble na zamowienie tylko ze z mozliwoscia przesylki,transportu do Francji.moze byc rowniez osoba ktora mogla by odebrac towar z okolic Radomia i dostarczyc go do Francji(okolice Paryza).Prosilabym o namiary na uczciwych ludzi.dziekuje bardzo i pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    Obserwuj wątek
      • stara-a-naiwna Re: meble 03.11.12, 16:04
        a te meble z czego chcesz? (bo nie wiadomo czy chcesz meble drewniane, z płyty czy szklane np) no i jakie? kuchenne, łazienkowe czy kanapy do salonu?

zawsze możesz zamówić w PL a ktoś znajomy; rodzina może Ci je wysłać dalej

ja zamawiałam (do PL) od tego faceta - bardzo polecam
        allegro.pl/wiejska-lawa-sofa-szlaban-nowa-replika-i2745095337.html
        tylko transport wyniesie Cię majątek, bo to przyjeżdza w całosci a nie jak Ikea w kartonach
      • fxn Re: meble 27.11.12, 01:26
        Sprawdź sklep Seart w internecie. Robią meble pod klienta a poza tym działają w wielu krajach Europejskich. Wiem, że mają jakąś infolinię, na którą możesz zadzwonić. Ja kupiłam u nich meble dla dzieci. Zrobili mi na wymiar i tak jak chciałam. Jeśli chcesz kupić meble drewniane to te mogę ci polecić szczerze.
      • Gość: Damankis Re: meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 10:09
        W sumie muszę się zgodzić z poprzednikiem. Nie znam żadnej innej firmy, poza Studiem Prostych Form, która byłaby w stanie wykonać dla ciebie meble na zamówienie i jeszcze wysłać je do Francji.
      • kosmotynka Re: meble 05.03.13, 13:21
        A nie lepiej zamówić meble po prostu w sklepie, którego wyroby Ci się podobają, a później skontaktować się z jakąś firmą transportową, zajmującą się transportem międzynarodowym? Te firmy często mają doświadczenie w logistyce mebli, więc dodatkowo masz pewność, że zakupione meble dojadą w całości i bez uszkodzeń, a finansowo myślę, że wyjdzie Cię to podobnie, jak szukanie jakiejś osoby prywatnej, która i tak za paliwo sobie policzy, a nie zna tak dobrze skrótów, jak profesjonalni kierowcy ;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka