Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pościele Welmax opinie

IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 12:36
    Witam, zostałam zaproszona na ślub i chcę kupić parze młodej pościel satynową Welmaxu. Jakie macie opinie o tej firmie? Ma ktoś może pościel od nich? Jesteście zadowoleni?
    Obserwuj wątek
      • Gość: tryball Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 07.07.14, 20:51
        Kupiłem ich materac - generalnie jako firma welmax jak najbardziej ok., jestem zadowolony. Na prezent myślę, że się nada jak najbardziej. Na duży plus walory wypoczynkowe i komfort. Jeżeli pościel jest podobnej jakosci (a pewnie jest) to młodzi będą zadowoleni.
      • dukky Re: Pościele Welmax opinie 07.07.14, 21:34
        Moim zdaniem jedna z lepszych pościeli, osobiście kupiłabym bez obaw. Nie wiem czy nadal prezenty ślubne w formie pościeli i sprzętów domowych są modne, kiedyś tak się kupowało. Natomiast, co pościeli to są ok.!
        • Gość: Marta Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 12:13
          Ja myślę, że to dobry prezent, nieważne jaka jest moda, ważne, że jest praktyczny i na lata i w tematykę ślubu się wpisuje jak najbardziej hehe :)
          • Gość: Tomek Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.14, 12:18
            Zgadzam się- pościel na ślub to idealny prezent :D Ja z żoną dostaliśmy taką już 3 lata temu i służy nam nadal, dobry gatunek ;)
      • Gość: Ola Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.14, 13:19
        Dobry wybór. Ja akurat dostałam taką pościel w prezencie- co prawda na rocznice ślubu, a nie na ślub i jestem bardzo zadowolona. Jest piękna, miła w dotyku. Mam ją już rok i cały czas wygląda tak samo. Śmiało można kupować, na pewno prezent się spodoba :)
      • Gość: Poppy Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.14, 12:04
        Pościel na prezent ślubny- jak najbardziej. O firmie Welmax czytałam kiedyś i byłam na prezentacji naczyń- firma solidna, więc pewnie inne produkty też mają dobrej jakości. Myślę, że warto.
        • Gość: Marika Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.14, 12:02
          A czy są takie prezentacje pościeli welmax właśnie? Tak żeby dotknąć , pomacać?
          • Gość: Grażyna Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.14, 12:04
            Jestem pewna, że tak, bo kiedyś znajoma chciała mnie zabrać i to własnie była ta firma welmax jeśli mnie pamięć nie myli.
        • Gość: tryball Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 15.07.14, 17:52
          O, to garnki też mają? Widzę, że welmax opinie także i tu ma świetne. Na razie nie mam kasy ale zapamiętam.
          • Gość: MałaMi Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 11:34
            No mają, mają, ja właśnie z garnkami kojarzę welmax, ale wracając do pytania to pościel super pomysł na prezent- teraz latem to satynowa bardziej. Warto :)
            • Gość: tryball Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 17.07.14, 06:56
              Faktycznie, też coś mi zaświtało - mama chyba była na pokazie.Nic nie kupiła bo było drogo ale na wycieczkę sobie pojechała:)
      • Gość: Zielona Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 11:38
        Ja słyszałam pozytywne opinie o produktach welmax- głównie o garnkach, ale teraz poczytałam, bo też szukam pomysłu na prezent i myślę, że spokojnie można od nich kupić taką pościel :)
      • Gość: Nata Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 11:38
        Moja babcia ma wełnianą pościel welmax i jest zadowolona. Ludzie sobie chwalą produkty tej firmy więc satynowa pewnie też będzie dobrej jakości. No i ładna jest z tego co widzę na stronie ;)
      • Gość: Mira Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 11:40
        Ja słyszałam o tej firmie, nie mam nic od nich, ale wiem, że mają dobre opinie. Widzę na stronie welmax, że pościel naprawdę ekskluzywna, więc na prezent ślubny jak znalazł.
      • Gość: gosc portalu Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 18.07.14, 10:26
        Mam tę pościel od dawna, komplet wełniany konkretnie (poduszka mała duża, materac i kołdra). Zona namówiła na zakup, dla mnie było za drogo po prostu. Po pary miesiącach muszę jednak przyznać, że lepiej się śpi, mam mieszane uczucia
        • Gość: Lilka Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 11:49
          Ja dostałam jakiś czas temu w prezencie od dzieci pościel satynową welmaxu. Jak sprawdziłam w internecie ile to kosztuje to za głowę się złapałam, ale po wielu miesiącach używania rozumiem skąd cena. Miałam różne pościele satynowe- raczej niby satynowe i zaciągały się, były zimne, po praniu takie się robiły zmechacone, a tu nic- wygląda jak nowa. Warto kupić.
      • Gość: Balbina Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 11:52
        Mam pościel welmax, ale wełnianą na zimę, jestem bardzo zadowolona, śpi się rewelacyjnie- mam jeszcze materac od nich. O satynowej też myślę- na lato będzie jak znalazł. Myślę, że raz w życiu można sobie pozwolić na taki zakup- warto bo służy na lata, a poza tym tyle teraz wokół syntetycznych tkanin, farbowanych, uczulających, że...Lepiej kupić czasem coś z górnej półki.
        • Gość: gosc portalu Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 21.07.14, 10:14
          Ja tu widzę, że mają też poduszki? Kupiłbym jedną pojedynczą skoro to takie dobre
        • adam_psikuta Re: Pościele Welmax opinie 26.12.14, 14:02
          Człowieku, odpuść sobie - sam(a) prowadzisz ze sobą dyskusję? Samemu sobie polecać tę pseudo firemkę? To się leczy :-D Jeśli zarabiasz jako naganiacz tej firmy to przynajmniej rób to inteligentnie i czasem zmieniaj IP.
        • endriu055 Re: Pościele Welmax opinie 04.01.15, 16:25
          To są złodzieje i oszuści, sam dałem się nabrać ale w porę się zreflektowałem i oddałem im ten śmieszny odkurzacz oraz pościel, którą wylosowałem na spotkaniu i powinienem ją sobie zatrzymać ale oszuści stwierdzili, że muszę oddać. Nie dawajcie się oszukiwać !!!
          • nomada3 Re: Pościele Welmax opinie 27.01.15, 13:17
            Ja znam welmax z dobrej strony- moi znajomi też. Mają bardzo dobrej jakości produkty, a na pokazach to można coś zamówić raczej, a nie dostać w prezencie- chyba, że może czasem jakiś konkurs, ale nie słyszałam. W każdym razie wg mnie to dobra firma.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka