Gość: Nomada IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 12:36 Witam, zostałam zaproszona na ślub i chcę kupić parze młodej pościel satynową Welmaxu. Jakie macie opinie o tej firmie? Ma ktoś może pościel od nich? Jesteście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tryball Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 07.07.14, 20:51 Kupiłem ich materac - generalnie jako firma welmax jak najbardziej ok., jestem zadowolony. Na prezent myślę, że się nada jak najbardziej. Na duży plus walory wypoczynkowe i komfort. Jeżeli pościel jest podobnej jakosci (a pewnie jest) to młodzi będą zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
dukky Re: Pościele Welmax opinie 07.07.14, 21:34 Moim zdaniem jedna z lepszych pościeli, osobiście kupiłabym bez obaw. Nie wiem czy nadal prezenty ślubne w formie pościeli i sprzętów domowych są modne, kiedyś tak się kupowało. Natomiast, co pościeli to są ok.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.14, 12:13 Ja myślę, że to dobry prezent, nieważne jaka jest moda, ważne, że jest praktyczny i na lata i w tematykę ślubu się wpisuje jak najbardziej hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.14, 12:18 Zgadzam się- pościel na ślub to idealny prezent :D Ja z żoną dostaliśmy taką już 3 lata temu i służy nam nadal, dobry gatunek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.14, 13:19 Dobry wybór. Ja akurat dostałam taką pościel w prezencie- co prawda na rocznice ślubu, a nie na ślub i jestem bardzo zadowolona. Jest piękna, miła w dotyku. Mam ją już rok i cały czas wygląda tak samo. Śmiało można kupować, na pewno prezent się spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poppy Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.14, 12:04 Pościel na prezent ślubny- jak najbardziej. O firmie Welmax czytałam kiedyś i byłam na prezentacji naczyń- firma solidna, więc pewnie inne produkty też mają dobrej jakości. Myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.14, 12:02 A czy są takie prezentacje pościeli welmax właśnie? Tak żeby dotknąć , pomacać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.14, 12:04 Jestem pewna, że tak, bo kiedyś znajoma chciała mnie zabrać i to własnie była ta firma welmax jeśli mnie pamięć nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryball Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 15.07.14, 17:52 O, to garnki też mają? Widzę, że welmax opinie także i tu ma świetne. Na razie nie mam kasy ale zapamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 11:34 No mają, mają, ja właśnie z garnkami kojarzę welmax, ale wracając do pytania to pościel super pomysł na prezent- teraz latem to satynowa bardziej. Warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryball Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 17.07.14, 06:56 Faktycznie, też coś mi zaświtało - mama chyba była na pokazie.Nic nie kupiła bo było drogo ale na wycieczkę sobie pojechała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 11:38 Ja słyszałam pozytywne opinie o produktach welmax- głównie o garnkach, ale teraz poczytałam, bo też szukam pomysłu na prezent i myślę, że spokojnie można od nich kupić taką pościel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 11:38 Moja babcia ma wełnianą pościel welmax i jest zadowolona. Ludzie sobie chwalą produkty tej firmy więc satynowa pewnie też będzie dobrej jakości. No i ładna jest z tego co widzę na stronie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 11:40 Ja słyszałam o tej firmie, nie mam nic od nich, ale wiem, że mają dobre opinie. Widzę na stronie welmax, że pościel naprawdę ekskluzywna, więc na prezent ślubny jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 18.07.14, 10:26 Mam tę pościel od dawna, komplet wełniany konkretnie (poduszka mała duża, materac i kołdra). Zona namówiła na zakup, dla mnie było za drogo po prostu. Po pary miesiącach muszę jednak przyznać, że lepiej się śpi, mam mieszane uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 11:49 Ja dostałam jakiś czas temu w prezencie od dzieci pościel satynową welmaxu. Jak sprawdziłam w internecie ile to kosztuje to za głowę się złapałam, ale po wielu miesiącach używania rozumiem skąd cena. Miałam różne pościele satynowe- raczej niby satynowe i zaciągały się, były zimne, po praniu takie się robiły zmechacone, a tu nic- wygląda jak nowa. Warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Pościele Welmax opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 11:52 Mam pościel welmax, ale wełnianą na zimę, jestem bardzo zadowolona, śpi się rewelacyjnie- mam jeszcze materac od nich. O satynowej też myślę- na lato będzie jak znalazł. Myślę, że raz w życiu można sobie pozwolić na taki zakup- warto bo służy na lata, a poza tym tyle teraz wokół syntetycznych tkanin, farbowanych, uczulających, że...Lepiej kupić czasem coś z górnej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Pościele Welmax opinie IP: *.p2.InterArena.pl 21.07.14, 10:14 Ja tu widzę, że mają też poduszki? Kupiłbym jedną pojedynczą skoro to takie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
adam_psikuta Re: Pościele Welmax opinie 26.12.14, 14:02 Człowieku, odpuść sobie - sam(a) prowadzisz ze sobą dyskusję? Samemu sobie polecać tę pseudo firemkę? To się leczy :-D Jeśli zarabiasz jako naganiacz tej firmy to przynajmniej rób to inteligentnie i czasem zmieniaj IP. Odpowiedz Link Zgłoś
endriu055 Re: Pościele Welmax opinie 04.01.15, 16:25 To są złodzieje i oszuści, sam dałem się nabrać ale w porę się zreflektowałem i oddałem im ten śmieszny odkurzacz oraz pościel, którą wylosowałem na spotkaniu i powinienem ją sobie zatrzymać ale oszuści stwierdzili, że muszę oddać. Nie dawajcie się oszukiwać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nomada3 Re: Pościele Welmax opinie 27.01.15, 13:17 Ja znam welmax z dobrej strony- moi znajomi też. Mają bardzo dobrej jakości produkty, a na pokazach to można coś zamówić raczej, a nie dostać w prezencie- chyba, że może czasem jakiś konkurs, ale nie słyszałam. W każdym razie wg mnie to dobra firma. Odpowiedz Link Zgłoś