Gość: DORA IP: *.dryvit.com.pl / 10.10.10.* 10.04.02, 16:12 Zastanawiam się nad kupnem takiej baterii. Jakie macie doświadczenia w trakcie użytkowania? Czy nie psuje się ten wyciągany sznur?Dziękuję. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanny Re: BATERIA ZLEWOZM. Z WYCIAGANĄ RĄCZKĄ IP: *.chello.pl 10.04.02, 18:00 Doswiadczenia mam dobre, waz sie nie psuje, bo on dziala na zasadzie przeciwwagi, tzn. jest na nim przyczepiony olowiany ciezarek i jak wyciagasz sluchawke to robisz to sila wlasnych miesni, natomiast jak puscisz to pod ciezarem sam wraca na miejsce. Chyba nie moze sie to zepsuc, bo niby jak? Wygodnie splukuje sie tym zlew i ociekacz. Przelaczanie na "prysznicowy" strumien przydaje sie do plukania owocow na przyklad. Swoja baterie kupilam w Castoramie, jest jakiejs wloskiej produkcji i miala 5- letnia gwarancje. Zreszta w Castoramie byl dosc duzy wybor i przyzwoite ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BATERIA ZLEWOZM. Z WYCIAGANĄ RĄCZKĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 12:35 Gość portalu: fanny napisał(a): > Doswiadczenia mam dobre, waz sie nie psuje, bo on dziala na zasadzie > przeciwwagi, tzn. jest na nim przyczepiony olowiany ciezarek i jak wyciagasz > sluchawke to robisz to sila wlasnych miesni, natomiast jak puscisz to pod > ciezarem sam wraca na miejsce. Chyba nie moze sie to zepsuc, bo niby jak? > Wygodnie splukuje sie tym zlew i ociekacz. Przelaczanie na "prysznicowy" > strumien przydaje sie do plukania owocow na przyklad. > Swoja baterie kupilam w Castoramie, jest jakiejs wloskiej produkcji i miala 5- > letnia gwarancje. Zreszta w Castoramie byl dosc duzy wybor i przyzwoite ceny. A czy możesz napisać ile kosztowała? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyzeck Re: BATERIA ZLEWOZM. Z WYCIAGANĄ RĄCZKĄ IP: *.sap-ag.de 11.04.02, 14:10 Moja żonka też sobie chwali. Wygodna jest podobno do opłukiwania dużych garów. Jak do tej pory działa bezawaryjnie. Firmy nie znam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: BATERIA ZLEWOZM. Z WYCIAGANĄ RĄCZKĄ IP: 195.13.24.* 12.04.02, 09:00 Slyszalem rowniez niekorzystne opinie, tzn bateria nie przetrwa wiele wiecej niz gwarancja. Oczywiscie, zalezy jak intensywnie sie jej uzywa. Jesli masz miejsce (tzn nie ma szafki nad zlewem), to "modna" alternatywa jest bateria z wezem na palaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BATERIA ZLEWOZM. Z WYCIAGANĄ RĄCZKĄ IP: *.mac.edu.pl / 10.0.0.* 18.04.02, 12:48 Od dwóch lat używam takiej baterii (zdaje się, że firmy Kludi) i jestem bardzo zadowolona - szczególnie nieoceniona jest w przypadku, gdy trzeba spłukać jakąś dużą powierzchnię, która tylko częściowo mieści się w zlewie - np. blachę z piekarnika. Odpowiedz Link Zgłoś