Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meble ze skóry naturalnej

19.08.15, 22:52
    Witam,

zamierzam niedługo kupić meble ze skóry naturalnej. Zależy mi najbardziej na tym, aby były one z najwyższej jakości skóry oraz wytrzymały przez długie lata.

Na razie znalazłem ciekawą ofertę u znanego producenta i sprzedawcy Lemag Meble. Myślicie, że warto tam kupić kupić komplet wypoczynkowy "Luxur" lub "Magnat"?
    Obserwuj wątek
      • 0kwiecien Re: Meble ze skóry naturalnej 22.09.15, 18:38
        ja kupowałem komplet w skórze z salonu IWC meble, trochę już użytkuję i szczerze mogę polecić, skóra wykonanie - dobra robota,
      • krzychukot Re: Meble ze skóry naturalnej 19.12.15, 15:30
        Meble z IWC są naprawdę dobrej jakości. Kupiłem u nich narożnik. Bardzo wygodny i wygląda elegancko a na tym mi w szczególności zależało. Myśle że warto zwrócić swoją uwagę na ich produkty.
      • kynek_kk Re: Meble ze skóry naturalnej 18.04.16, 15:48
        nie znam, ale na pewno znajdziesz coś ociekającego luksusem a westwings
      • orinokaa Re: Meble ze skóry naturalnej 23.04.16, 09:29
        z moich obserwacji jak chciałam kupić meble ze skóry najbardziej przypadły mi również właśnie z iwc meble . po pierwsze , skóry sa dostarczane przez renomowane firmy , po drugie , jest ogromny wybór , po trzecie jest 2 lata gwarancji na dany produkt
      • peter_parker777 Re: Meble ze skóry naturalnej 24.02.24, 13:29
        Na pewno ciekawie wyglądają nie tylko meble ze skóry naturalnej jak powyższej firmy, lecz także meble do salonu ze skóry ekologicznej.
      • peter_parker777 Re: Meble ze skóry naturalnej 04.07.24, 11:48
        Na pewno robią takie tutaj meble-na-wymiar.blogi.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka