Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 10:06 kazdy kto obchodzi swieta i ubiera choinke i chce prezent odemnie proszony jest o kontakt lego_@poczta.onet.pl pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: prezenty od picipolo 14.11.02, 10:35 Picipolo, i tak na forum Ci nikt nie uwierzy, że jesteś świętym Mikołajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: kathy IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 10:38 pytam bo siedze w tej branzy, czyli branzy swiatecznej pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 picipolo 14.11.02, 11:28 Gość portalu: picipolo napisał(a): > pytam bo siedze w tej branzy, czyli branzy swiatecznej To co robisz przez cały rok? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: prezenty od picipolo 14.11.02, 11:22 Gość portalu: picipolo napisał(a): > kazdy kto obchodzi swieta i ubiera choinke i chce prezent odemnie proszony > jest o kontakt lego_@poczta.onet.pl to ja poproszę łańcuch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: prezenty od picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 11:48 dla wasze ogólnej wiadomosci pracuje w zakładzie produkcji ozdób choinkowych, kryszałów, pozytywek i takich innych rzeczy . pozdrawiam pocipolo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: prezenty od picipolo 14.11.02, 11:49 Gość portalu: picipolo napisał(a): > dla wasze ogólnej wiadomosci pracuje w zakładzie produkcji ozdób choinkowych, > kryszałów, pozytywek i takich innych rzeczy . jesteś pracownikiem produktywnym, czy biurowym pasożytem? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka z całą pewnością 14.11.02, 11:51 jest sabotażystą - chce się zemścić na szefie, rozdając za darmo na forum całoroczną produkcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: z całą pewnością 14.11.02, 12:00 > jest sabotażystą na pewno nie jest sabotażystą ;) przypuszczalnie jest przedstawicielem handlowym, a prezenty za darmo będą wtedy, gdy zamówisz 1000 szt. bombek lub 100 kg figurek Mikołaja (lub Dziadka Mroza, który wbrew obiegowym pogłoskom żyje, i ma się dobrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: gph ? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:00 czy ty mnie czasem aby nieobrazasz? to ze siedze w biurze nie znaczy ze jestem pasozytem! naszej produkcji nie kupicie ani w Polce ani w Europie. pozdrawiam picipolo Ps. jak sie moge mscic sam na sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 no tak! 14.11.02, 12:05 Picipolo Mikołajem może nie jest, ale robi dla niego prezenty! Jak fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: gph ? 14.11.02, 12:11 Gość portalu: picipolo napisał(a): > czy ty mnie czasem aby nieobrazasz? > to ze siedze w biurze nie znaczy ze jestem pasozytem! > > naszej produkcji nie kupicie ani w Polce ani w Europie. nie miałem takiego zamiaru! sam czasem bywam pasożytem biurowym..:) ale czasem jestem bardzo produktywny... to co z prezentami? na prwadę potrzebujesz zgłoszenia mailowego? jeżeli Waszych wyrobów nie można kupić w Polsce i w Europie to ja w takim razie poproszę bombkę z Ronaldem Reaganem w futrze i kowbojskim kapeluszu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: adas? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:04 pomyłka pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: adas? 14.11.02, 12:12 > pomyłka errare humanum est :) w takim razie pewnie zajmujesz się osobistą prywatyzacją majątku firmy w zakresie wyrobów gotowych ;) w myśl zasady VII. Nie kradnij. VIII. Dobrze schowaj. albo dostajesz deputat w naturze, i dorabiasz do pensyjki, albo jak u Bułhakowa - Twoja dyrekcja wydała zarządzenie, aby pensję wypłacać wam w produktach produkcji (podpisał tajemniczy towarzysz Kalesoner) :) No to co będzie? pozdroovka > pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: do adasia i gph IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:17 1.adas dobre bardzo dobre!!! ale znów pomyłka(smutek)ale do 3 razy sztuka. 2.gph a zamiast kozuszka moze byc flok? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: do adasia i gph 14.11.02, 12:25 Gość portalu: picipolo napisał(a): > 2.gph a zamiast kozuszka moze byc flok? a co to jest flok do ciężkiej anialki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: do adasia i gph IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:28 jak kupujesz pierscionek to tym co pudełeczko jes wyscielone to to własnie jest flok.W dotyku podobne do aksamitu. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: do adasia i gph 14.11.02, 13:06 Gość portalu: picipolo napisał(a): > jak kupujesz pierscionek to tym co pudełeczko jes wyscielone to to własnie jest > > flok.W dotyku podobne do aksamitu. no to wyszedłem na chama, co pierścionki kupuje na bazarze... a wracając do sprawy wolę w futrze. widziałem kiedyś takie zdjęcie Ronniego w różowym futrze, kapeluszu i olbrzymim cygarem w gębie... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 No to jedziemy dalej... 14.11.02, 12:58 > 1.adas dobre bardzo dobre!!! ale znów pomyłka(smutek)ale do 3 razy sztuka. Cieszę się, od czasu do czasu miewam fajne teksty, nie? Jesteś więc dyrektorem handlowym (obecnym lub juz byłym), syndykiem masy upadłościowej, likwidatorem, jakiś dział marketingu, a może Twój boss założył się z Tobą, że wasze produkty są coś warte a ty udowadniasz, że się myli, albo też spłodziliście bubla (tzw. produkcja out-of-market, czyli np. bombki na eksport do Libii z okazji Ramadanu, lub akcesoria choinkowe do Izraela... co jeszcze? albo św. Mikołaj ma podwójne wąsy lub twarz tow. Stalina (a przeróbka jest ekonomicznie nieopłacalna), albo też bombki mają wadliwe zapalniki... albo są to bombki political incorrect (np. bombka z wizerunkiem lidera Samoobrony z hasłem "Powieś mnie na swym drzewku" - copyright reserved, jakby co :))))) Na razie tyle. Ufff.... może trafię i wygram coś w konkursie ???? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:13 to chodzi o cos innego: ten pan zbiera adresy emailowe do kampanii reklamowej na swieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:16 marceliszpak napisał: > to chodzi o cos innego: ten pan zbiera adresy emailowe do kampanii reklamowej > na swieta :) e, marcel. cynizm z Ciebie wychodzi! nie wszyscy są tacy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:25 > e, marcel. cynizm z Ciebie wychodzi! nie wszyscy są tacy jak... cynizm? może nie, może kolega Picipolo właśnie przechwycił pomysł koledze Marcelemu i planuje aneksję jego niszy rynkowej? kto wie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:42 tak wlasnie , jestem cynicznym kapitalista ktory czeka zeby wykorzystac latwowiernych forumowiczow i za ciezkie pieniadze sprzedac ich maile (jako maile osoby niewatpliwie szczegolnych i swiatlych :) ) za potworna kase lozy masonskiej :) marceliszpak the evil one Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:51 marceliszpak napisał: > tak wlasnie , jestem cynicznym kapitalista ktory czeka zeby wykorzystac > latwowiernych forumowiczow i za ciezkie pieniadze sprzedac ich maile (jako > maile osoby niewatpliwie szczegolnych i swiatlych :) ) za potworna kase lozy > masonskiej :) cynicznym kapitalistą to Ty dopiero zostaniesz, tak że sobie tu nie dorabiaj... a co do szczególności i światłości to chyba nie wątpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:57 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > tak wlasnie , jestem cynicznym kapitalista ktory czeka zeby wykorzystac > > latwowiernych forumowiczow i za ciezkie pieniadze sprzedac ich maile (jako > > > maile osoby niewatpliwie szczegolnych i swiatlych :) ) za potworna kase lo > zy > > masonskiej :) > > cynicznym kapitalistą to Ty dopiero zostaniesz, tak że sobie tu nie dorabiaj... > a co do szczególności i światłości to chyba nie wątpisz... a ty gph jestes znanym krakowskim masonem :) (albo mansonem :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 14:06 marceliszpak napisał: > a ty gph jestes znanym krakowskim masonem :) (albo mansonem :) ) nie demaskuj. masoneria, aby była skuteczna, musi byc zakonspirowana!! ide na pociąg. ciao, Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 14:07 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > a ty gph jestes znanym krakowskim masonem :) (albo mansonem :) ) > > nie demaskuj. masoneria, aby była skuteczna, musi byc zakonspirowana!! > > ide na pociąg. ciao, > a nie mowilem masoni teraz sa wszedzie nawet w pociagach :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Jestem pod wrażeniem... 14.11.02, 13:57 Twojego oświadczenia istotnie jestem zwolennikiem teorii spiskowej wobec - jak to ująłeś - cynicznego kapitalisty itd. i gnębię więc moimi fobiami nieszczęsnych Forumowiczów, którzy ze zgrzytaniem zębów i klawiatur muszą (???) czytać moje hipotezy spiskowe. ach, jakież to ekscytujące :) miłego dnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No to jedziemy dalej... 14.11.02, 13:52 adam.67 napisał: > > e, marcel. cynizm z Ciebie wychodzi! nie wszyscy są tacy jak... > cynizm? może nie, może kolega Picipolo właśnie przechwycił pomysł koledze > Marcelemu i planuje aneksję jego niszy rynkowej? > > kto wie ??? Marcel S. robi w innej branży... Odpowiedz Link Zgłoś