Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

projektantka wnętrz

25.08.15, 11:46
    A może warto samej stworzyć swoje wnętrze?
    Przecież najlepiej wiesz czego potrzebujesz? A może stanie się to Twoim drugim zawodem i pasją?

Mamy fantastycznych Wykładowców:) jeśli już masz bakcyla pięknych wnętrz to nasz kurs uporządkuje Twoją wiedzę, nauczy jak rozmawiać o wnętrzach. Ergonomia, kompozycja, kolory, praca w ArchiCADzie czy z Klientem, modna cegła czy porażający oranż - nie będzie przed Tobą żadnych tajemnic. Nasz kurs wybierają pasjonaci tematu, tu nie ma przypadkowych osób. Jeśli chcesz rozpocząć przygodę z wnętrzami to zapraszamy na zajęcia i kawę. Gwarantujemy rozmowy kreatywne!
    Zapraszamy na kursy aranżacji i projektowania wnętrz.
    www.artdecorszkolenia.pl
    www.facebook.com/pages/ARTDECOR/122061481164220
    Obserwuj wątek
      • ewa_kopecc Re: projektantka wnętrz 02.09.15, 23:54
        Zerknijcie na facebooka, tam też sporo nowinek aranżacyjnych, dyskusji, trendów, pomysłów.

www.facebook.com/decoroom.eu
        • ziolag2 Re: projektantka wnętrz 14.10.15, 21:26
          ja tam sama tworze swoje wnętrza i uważam że zawsze są oryginalne, nie boję się kolorów i nowoczesnych wzorów, ostatnio robiła łazienkę i muszę przyznać że łazienka wygląda jak z katalogów:) to wszystko chyba dzięki zabudowie wc, juz nie szpeci mi łazienki, spłuczka jest ukryta, zastosowałam eleganckie wykończenia min. przycisk spłuczki KKPOL (sa na stronie kkpol.com) i efekt powalający, do tego zdolny i mąż i łazienka wygląda jak od najlepszego projektanta:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka