Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    11.10.15, 14:04
    mojafirma.infor.pl/nieruchomosci/kuchnia-i-jadalnia/meble/305541,Stol-do-jadalni-jaki-wybrac.html. Witam. Bardzo spodobal mi się pewnie stół. Ktoś wie gdzie można taki kupić? To ten pierwszy ze zdjęcia z ciemnymi krzesłami.
    Obserwuj wątek
      • szymon29n Re: Stół 13.10.15, 07:22
        najlepiej napisz do autora tekstu. myslę że redakcja na pewno ci odpowie
        • jataktotak Re: Stół 13.10.15, 09:27
          Tylko nie wiem jak sie skontaktować. Tam jest tylko imię i nazwisko autora i data publikacji.
          • szymon29n Re: Stół 16.10.15, 09:41
            Spróbuj poszukać meila do redakcji i Zaznacz linka do tekstu. Napisz autora. Bo wiesz oni mają dużo artykułów różnych autorów. Szybko odnajdując Twój wątek tekstu o który się pytasz szybciej dotrą do autra tekstu a on poszuka z jakich materiałów korzystał pisząc artykuł i odpiszą ci jak ładnie ich poprosisz. Przynajmniej tak sądze.
      • szymon29n Re: Stół 27.10.15, 13:52
        Nie nie jest ciekawy.
        katarzynkaa33 napisał(a):

> dosyć fajny, ale nie wiem gdzie go kupić. mnie się bardzo podoba stół marki ABSYNTH www.absynth.eu/produkty.php?id=163&produkt=stół%20dębowy%20160 Dodatkową zaletą jest blat wykonany z litego drewna dębowego no i oczywiście dizajn - ale to już sami widzicie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka