varia91bb
13.03.16, 09:11
Cześć !
Chciałabym Was zapytać czego używacie do prania?
Czy macie swoje ulubione połączenie zapachów lub samych środków, które goszczą na stałe u Was ?
Od pewnego czasu mam okazję brać udział w testowaniu wyjątkowego jak dla mnie połączenie Ariela Mountain Spring 3w1 z płynem do płukania Lenor Gold Orchid.
Pozwólcie, że trochę przybliżę Wam temat..
*Kapsułki Ariel to trzy komorowy detergent dzięki swojej budowie sprawia, że składniki są od siebie odseparowane i nie łączą się aż do chwili rozpoczęcia prania, dzięki czemu zapewniają wyjątkowo skoncentrowaną moc piorącą która:
1.pierze ,
2.usuwa plamy ,
3.nadaje połysk .
*Kapsułki Mountain Spring są zarówno do białych jak i kolorowych tkanin , ich działanie mamy możliwość zauważyć nawet przy temperaturze 30' C !
Co najlepsze te wszystkie właściwości piorące zawarte są w jednej małej kapsułce, która z łatwością się rozpuszcza podczas prania i nie pozostawia na nim, żadnych nieestetycznych plam ( mam na myśli ewentualne zabrudzenia po osłonce z jakimi spotkałam sięw innych tego typu produktach ) .
Przy stosowaniu kapsułek zauważyłam również, że pranie nie elektryzuje się.
Kolejnym ich plusem jest intensywny zapach który pozostaje na tkaninie na bardzo długo co przedłuża ich świeżość .
Przejdźmy teraz do płynu do płukania Lenor Gold Orchid jest to orientalna kompozycja nuty mimozy, gardenii i róży zostały złagodzone kremową brzoskwinią, piżmem i wanilią, tworząc wykwintną ucztę dla zmysłów.
*Freshlock / nowa generacja perfumowanych mikrokapsułek, które nadają ubraniom długotrwałą świeżość , utrzymującą się nawet do 12 godzin .
*Z Lenorem Twoje ubrania stają się miękkie i delikatne , aby zapewnić Ci wyjątkowy komfort.
*Super-skoncentrowany Lenor - na jedno pranie zużywasz tylko 25 ml płynu - zmniejsza zagniecenia , przez co masz mniej prasowania .
Ja i moja rodzina jak i znajomi których obdarowałam próbkami - jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów prania. Ubrania są doprane bez żadnych plam i długotrwale pachną.
Zdecydowanie mogę polecić oba produkty jako zestaw idealny do prania.
Pamiętajcie, że Lenor jest dostępny są w wielu kompozycjach zapachowych i z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie.
UWAGA.
Trzeba jednak pamiętać, że wszelkie detergenty koniecznie przechowujemy poza zasięgiem dzieci.