Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Środki do prania

13.03.16, 09:11
    Cześć !
    Chciałabym Was zapytać czego używacie do prania?
    Czy macie swoje ulubione połączenie zapachów lub samych środków, które goszczą na stałe u Was ?

Od pewnego czasu mam okazję brać udział w testowaniu wyjątkowego jak dla mnie połączenie Ariela Mountain Spring 3w1 z płynem do płukania Lenor Gold Orchid.
    Pozwólcie, że trochę przybliżę Wam temat..
    *Kapsułki Ariel to trzy komorowy detergent dzięki swojej budowie sprawia, że składniki są od siebie odseparowane i nie łączą się aż do chwili rozpoczęcia prania, dzięki czemu zapewniają wyjątkowo skoncentrowaną moc piorącą która:
    1.pierze ,
    2.usuwa plamy ,
    3.nadaje połysk .

*Kapsułki Mountain Spring są zarówno do białych jak i kolorowych tkanin , ich działanie mamy możliwość zauważyć nawet przy temperaturze 30' C !
    Co najlepsze te wszystkie właściwości piorące zawarte są w jednej małej kapsułce, która z łatwością się rozpuszcza podczas prania i nie pozostawia na nim, żadnych nieestetycznych plam ( mam na myśli ewentualne zabrudzenia po osłonce z jakimi spotkałam sięw innych tego typu produktach ) .
    Przy stosowaniu kapsułek zauważyłam również, że pranie nie elektryzuje się.
    Kolejnym ich plusem jest intensywny zapach który pozostaje na tkaninie na bardzo długo co przedłuża ich świeżość .

Przejdźmy teraz do płynu do płukania Lenor Gold Orchid jest to orientalna kompozycja nuty mimozy, gardenii i róży zostały złagodzone kremową brzoskwinią, piżmem i wanilią, tworząc wykwintną ucztę dla zmysłów.
    *Freshlock / nowa generacja perfumowanych mikrokapsułek, które nadają ubraniom długotrwałą świeżość , utrzymującą się nawet do 12 godzin .
    *Z Lenorem Twoje ubrania stają się miękkie i delikatne , aby zapewnić Ci wyjątkowy komfort.
    *Super-skoncentrowany Lenor - na jedno pranie zużywasz tylko 25 ml płynu - zmniejsza zagniecenia , przez co masz mniej prasowania .

Ja i moja rodzina jak i znajomi których obdarowałam próbkami - jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów prania. Ubrania są doprane bez żadnych plam i długotrwale pachną.

Zdecydowanie mogę polecić oba produkty jako zestaw idealny do prania.
    Pamiętajcie, że Lenor jest dostępny są w wielu kompozycjach zapachowych i z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie.

UWAGA.
    Trzeba jednak pamiętać, że wszelkie detergenty koniecznie przechowujemy poza zasięgiem dzieci.
    Obserwuj wątek
      • inamil Re: Środki do prania 24.02.17, 12:46
        No ciekawie, ciekawie, ale zdecydowanie wolę używać środków polskich producentów. Są tańsze i wcale nie gorsze. Mam jeden taki ulubiony polski proszek, który jest dodatkowo ekologiczny i hipoalergiczny. Około 20 złotych kosztuje za opakowanie.
        • alekows Re: Środki do prania 10.03.17, 15:33
          Co to za cudo?
          • squirk Re: Środki do prania 10.03.17, 16:21
            Żadne cudo, spam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka