Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bramy garażowe opinie

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 21:19
    interesuja mnie opinie na temat niemieckich bram garazowych np. Hormann i
    produktów poslkich i amerykańskich, czy warto za niewielkąróżnicę w cenie
    kupować produky mało znane
    Obserwuj wątek
      • Gość: OLA Re: bramy garażowe opinie IP: *.esta.com.pl 10.07.01, 09:05
        Gość portalu: robert s napisał(a):

&#62 interesuja mnie opinie na temat niemieckich bram garazowych np. Hormann i
        &#62 produktów poslkich i amerykańskich, czy warto za niewielkąróżnicę w cenie
        &#62 kupować produky mało znane

[OLA] Posiadam dwa garaże w zakudowie szeregowej. W jednym uchylną bramę Hormann,
        w drugim tradycyjną, solidną bramę, dwustronnie pokrytą blachą, ocieploną
        wewnątrz wełną mineralną. Nie zamieniłabym tej drugiej na inną. W zeszłym roku
        jakiś szczeniak robiąc wyścigi samochodowe z kolegami wjechał w moją tradycyjną
        bramę. Maluch badawał się do kasacji. Siła uderzenia była tak duża, że nie dało
        się bramy otworzyć, trzeba było zaczepić ją na hol i kilkakrotnie szarpać
        sampchodem. Brama do wymiany, ale dzięki swojej solidności uchroniła stojący
        wewnątrz samochód przed uszkodzeniem. Gdyby to samo przytrafiło się bramie
        uchylnej, wjechałby po prostu do środka garażu, w stojący tam samochód. Stojąc
        przed koniecznością wymiany bramy i mając do wyboru całą gamę bram uchylnych,
        zamówiłam sobie taką samą jak miałam-tradycyjną, dwustronnie pokrytą blachą,
        ocieploną wełną mineralną.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka