Gość: robert s IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 21:19 interesuja mnie opinie na temat niemieckich bram garazowych np. Hormann i produktów poslkich i amerykańskich, czy warto za niewielkąróżnicę w cenie kupować produky mało znane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLA Re: bramy garażowe opinie IP: *.esta.com.pl 10.07.01, 09:05 Gość portalu: robert s napisał(a): > interesuja mnie opinie na temat niemieckich bram garazowych np. Hormann i > produktów poslkich i amerykańskich, czy warto za niewielkąróżnicę w cenie > kupować produky mało znane [OLA] Posiadam dwa garaże w zakudowie szeregowej. W jednym uchylną bramę Hormann, w drugim tradycyjną, solidną bramę, dwustronnie pokrytą blachą, ocieploną wewnątrz wełną mineralną. Nie zamieniłabym tej drugiej na inną. W zeszłym roku jakiś szczeniak robiąc wyścigi samochodowe z kolegami wjechał w moją tradycyjną bramę. Maluch badawał się do kasacji. Siła uderzenia była tak duża, że nie dało się bramy otworzyć, trzeba było zaczepić ją na hol i kilkakrotnie szarpać sampchodem. Brama do wymiany, ale dzięki swojej solidności uchroniła stojący wewnątrz samochód przed uszkodzeniem. Gdyby to samo przytrafiło się bramie uchylnej, wjechałby po prostu do środka garażu, w stojący tam samochód. Stojąc przed koniecznością wymiany bramy i mając do wyboru całą gamę bram uchylnych, zamówiłam sobie taką samą jak miałam-tradycyjną, dwustronnie pokrytą blachą, ocieploną wełną mineralną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś