Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Betondur - czy ktoś to kładł?

IP: *.pekao.com.pl 26.04.02, 13:35
    Ostatnio widziałam reklamy tego szuwaksu i chcę się dowiedzieć, co to warte.
    Czy rzeczywiście lepiej (szybciej i taniej) położyć to w garażu czy piwnicy niż
    terakotę ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jarek Re: Betondur - czy ktoś to kładł? IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 26.04.02, 16:18
        Kladl i bardzo zaluje.
        Krotko mowiac: wychodzi bardzo drogo i wyglada do dupy.
        Ladniej taniej i o wieeeele trwalej wyjdzie "promocyjny" gres za 14,99 z
        hipermarketu.
      • Gość: aa Re: Betondur - czy ktoś to kładł? IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.05.02, 16:49
        wątek up, bo też jestem zainteresowany...
      • frugo3 Re: Betondur - czy ktoś to kładł? 08.05.02, 22:30
        teżsie tytm interesuję
        może ktoś to kładł?
      • Gość: mela a na balkon... IP: 149.156.56.* 09.05.02, 09:23
        czy to oznacza że ten przysmak ryśka nie warto kłaśc np. na balkon???
        proszę napisz dlaczego do dupy czy faktycznie jest aż takie brzydkie....
        • Gość: Jarek Re: a na balkon... IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 09.05.02, 14:21
          Po pierwsze jest po prostu brzydkie, wyglada to jak pomalowany grubo beton, po
          drugie i najwazniejsze: srodek ten jest drogi i malo wydajny, informacje na
          puszce n/t wydajnosci przemnoz przynajmniej przez poltora, w rezultacie cena
          pokrycia m2 posadzki naprawde wychodzi nieciekawie
      • Gość: wowka Re: Betondur - czy ktoś to kładł? IP: 213.186.75.* 10.05.02, 14:41
        Widziałem wczoraj próbkę w Castoramie - moim zdaniem wygląda jak stare, schnące
        po umyciu linoleum. (Czy jeszcze pamiętacie co to jest linoleum?)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka