Gość: pletwa IP: *.pekao.com.pl 26.04.02, 13:35 Ostatnio widziałam reklamy tego szuwaksu i chcę się dowiedzieć, co to warte. Czy rzeczywiście lepiej (szybciej i taniej) położyć to w garażu czy piwnicy niż terakotę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Betondur - czy ktoś to kładł? IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 26.04.02, 16:18 Kladl i bardzo zaluje. Krotko mowiac: wychodzi bardzo drogo i wyglada do dupy. Ladniej taniej i o wieeeele trwalej wyjdzie "promocyjny" gres za 14,99 z hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Betondur - czy ktoś to kładł? IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.05.02, 16:49 wątek up, bo też jestem zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Betondur - czy ktoś to kładł? 08.05.02, 22:30 teżsie tytm interesuję może ktoś to kładł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela a na balkon... IP: 149.156.56.* 09.05.02, 09:23 czy to oznacza że ten przysmak ryśka nie warto kłaśc np. na balkon??? proszę napisz dlaczego do dupy czy faktycznie jest aż takie brzydkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: a na balkon... IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 09.05.02, 14:21 Po pierwsze jest po prostu brzydkie, wyglada to jak pomalowany grubo beton, po drugie i najwazniejsze: srodek ten jest drogi i malo wydajny, informacje na puszce n/t wydajnosci przemnoz przynajmniej przez poltora, w rezultacie cena pokrycia m2 posadzki naprawde wychodzi nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowka Re: Betondur - czy ktoś to kładł? IP: 213.186.75.* 10.05.02, 14:41 Widziałem wczoraj próbkę w Castoramie - moim zdaniem wygląda jak stare, schnące po umyciu linoleum. (Czy jeszcze pamiętacie co to jest linoleum?) Odpowiedz Link Zgłoś