Gość: i IP: *.54.249.125.tisdip.tiscali.de 10.11.04, 09:35 czy w wyniesionym na balkon na 2 miesiace lozku drewnianym (pilsniowym) mogly zalegnac sie pluskwy? bede wdzieczny za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: pluskwy IP: 212.160.172.* 10.11.04, 13:09 Mogło sie tak zdarzyć. Pluskwy są roznoszone przez gołębie K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: pluskwy IP: *.54.255.13.tisdip.tiscali.de 10.11.04, 14:41 ale na balkonie jast siatka przeciw golebiom i na pewno zaden nie mial z lozkiem bezposredniego kontaktu. z powietrza tez mogly doleciec z tych golebi:- (((????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Pluskwy w nowym budynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:00 Mamy w rocznym budynku pluskwy. Atakują nas nocami, zwłaszcza dzieci. Może są w pionach. Wszyscy sąsiedzi mają wszystko nowe. Czy to możliwe żeby kupić np. nowe łóżko, materac, etc. z pluskwami. Co robić? Czy są jakieś skuteczne metody pozbycia się insektów i oczywiście bezpieczne dla ludzi, dzieci i zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław- D.D.D. Re: Pluskwy w nowym budynku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 20:03 Chętnie pomogę.Zajmuję się zwalczaniem insektów, owadów,gryzoni. Firma jest zarejestrowana.Płacę podatki.Preparaty sprawdzone oraz posiadają atesty i pozwolenia. mój tel: 0600946344 mail evam9@wp.pl .Dziękuję i polecam się. ps.udzielam grarancji na wykonaną usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Pluskwy w nowym budynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:48 kilka lat temu tez miałam pluskwy, walczylismy z tym ponad 4 lata. Bardzo trudno je zwalczyc. za każdym razem wzywałam firme która zajmuje się dezynfekcją i udało się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Pluskwy w nowym budynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:50 Gdzie one mogą być? Nowy blok. Wszysko nowe. Nie umeblowane jeszcze mieszkania. Razem z sąsiadami dokładnie przeszukaliśmy wszystko. Najmniejszą szparkę 0,2 mm. Nie ma śladu. Może są w pionie z rurami? To nie sztuka wezwać ekipę z trucizną, ale znaleźć je, aby skutecznie wytruć. Czy środki są bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś