Gość: logistyk IP: C22DEC* / *.sap-ag.de 09.05.02, 16:27 czy ktos uzytkuja taka lodowke - jaki model - jaka ocena??? mozecie sie wypowiedziec? tez planuje zakup takowej duzej 180 lub ok 200 cm z podziekowaniem za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: zakup lodowki - Liebherr IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.05.02, 20:41 Ja mam chyba tą mniejszą z zamrażalnikiem u góry(osobne drzwiczki).Jest cicha i ma ładne półeczki,które mozna dokładnie umyć.Kosztowała ok.15oozł,ale dokładnie nie pamiętam.Kupiona prawie 3 lata temu,więc pewnie sa nowsze modele i inne ceny.Myślę,że to b.dobre lodóki,ale trochę droższe.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logistyk Re: zakup lodowki - Liebherr IP: C22DEC* / *.sap-ag.de 10.05.02, 09:01 dzieki misia za komentarz ja wprawdzie juz zdecydowalem ale chcialm posluchac rad uzytkownikow to nic szukam Liebherra dzieki!! Gość portalu: misia napisał(a): > Ja mam chyba tą mniejszą z zamrażalnikiem u góry(osobne drzwiczki).Jest cicha i > > ma ładne półeczki,które mozna dokładnie umyć.Kosztowała ok.15oozł,ale dokładnie > > nie pamiętam.Kupiona prawie 3 lata temu,więc pewnie sa nowsze modele i inne > ceny.Myślę,że to b.dobre lodóki,ale trochę droższe.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś