Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 10:54
    Muszę kupić 2 materace 80na200, lub 90na200, nie mam pojęcia jakie powinny być
    czy kokosowe czy piankowe, czy jeszcze jakieś inne. Które z nich się nie
    deformują i w miarę długo wytrzymają? Jakie są najlepsze, jak też wyglądają
    ceny, jakie firmy? Proszę o wszelkie opinie na ten temat.
    Obserwuj wątek
      • Gość: uf Re: materac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 13:02
        W styczniu kupiłem w IKEi najtańsze materace sprężynowe Populaer/Sultan, 90 x
        200 cm, po 95 zł sztuka (cena stała - nie promocja) i do tej pory są OK, a
        wszyscy, którzy na nich spali, chwalą je. Ja też, tym bardziej, że mają
        zapinane na zamek pokrowce, które można prać. Polecam.

uf

• sussiq Re: materac 07.10.13, 23:26
        Ja kupowałam materac do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.
        Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam i trochę się martwiłam. Obawy okazały się bezpodstawne, a zakup jak najbardziej udany.
      • weroni12345 Re: materac 08.11.16, 14:07
        Najlepiej się zdecydować na materace piankowe. Są rewelacyjne. Dużo informacji jest zawartych na: www.materaceblog.pl/rodzaje-materacy/materace-piankowe-zalety.html
      • kasiam59 Re: materac 09.11.16, 13:51
        Moje pytanie brzmi. Najważniejsza jest cena czy wygoda??? Bo jeśli cena. Sprężyny bonellowe to najtańsza opcja. Nie koniecznie wygodna, bo to po prostu chłam. Jeśli chcesz wygody proponuję piany wisko-elastyczne Memoform lub piany żelowe Magnigel. Piany są otwarto-komórkowe. Materace Posiadają zdejmowane pokrowce i sporo lat gwarancji na cały wkład materaca - nie tylko na sprężynę jak to jest np. w ikei. Proponuję włoskiego producenta, który sprzedaje materace w najbardziej komfortowych hotelach na świecie. MAGNIFLEX
      • dabrovski Re: materac 02.02.17, 16:39
        Najlepsze ceny i największy wybór asortymentu w materace otwock. Bardzo polecam -> materaceotwock.pl
      • zuza060 Re: materac 17.02.17, 13:05
        Moim zdaniem najlepiej jest poradzić sie kogoś kto zna się na tym dopasowaniu materacy. Kiedyś koleżanka poleciła nam Meble Hot to nasz producent i jak się okazało to prawdziwi fachowcy. Dziś śpimy na ich materacy jak te niemowlaki, a mąż przestał narzekać na ból pleców.
      • marlena1357 Re: materac 18.09.17, 16:48
        Ja jestem fanką materacy termoelastycznych. Sprawują się doskonale, nie odkształcają się, współpracując z ciałem, podpierają odpowiednie mięśnie i kręgosłup. Długo szukałam z mężem odpowiedniego modelu, aż się zdecydowaliśmy na materac prezydencki: strefakomfort.pl/pl/prezydencki-evopore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka