Gość: adela IP: *.*.*.* 24.05.02, 12:36 kupiłam sprzęt do zabudowy Aristiona, co o nim sądzicie? Pilnie, poszukuje polskiej instrukcji obsługi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poesis Re: AGD ARISTON? 24.05.02, 13:13 Mam kuchnię z płytą. Chyba jest najładniejsza na rynku. Działa OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoP Re: AGD ARISTON? IP: *.tpg.pl 24.05.02, 14:25 Gość portalu: adela napisał(a): > kupiłam sprzęt do zabudowy Aristiona, co o nim sądzicie? Mam zmywarkę i piekarnik, sąsiad ma jeszcze lepszy piekarnik i płytę. Są OK. > Pilnie, poszukuje polskiej instrukcji obsługi:-) Ale do czego? Do wszystkiego jak leci? JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: AGD ARISTON? IP: *.*.*.* 27.05.02, 08:48 Gość portalu: JoP napisał(a): > > Pilnie, poszukuje polskiej instrukcji obsługi:-) > > Ale do czego? Do wszystkiego jak leci? > > JoP Nie, głównie do piekarnika, czy nie ma gdzieś jakieś polskiej strony internetowej, byłam na merloni.com,ale wolałabym polskie strony, znacie jakieś???? adela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoP Re: AGD ARISTON? IP: *.tpg.pl 27.05.02, 14:12 Gość portalu: adela napisał(a): > Gość portalu: JoP napisał(a): > > > > Pilnie, poszukuje polskiej instrukcji obsługi:-) > > > > Ale do czego? Do wszystkiego jak leci? > > > > JoP > > Nie, głównie do piekarnika, czy nie ma gdzieś jakieś polskiej strony > internetowej, byłam na merloni.com,ale wolałabym polskie strony, znacie > jakieś???? Z ciekawości: co Ty masz za wypasiony piekarnik, że aż potrzebujesz instrukcji obsługi? ;-) Co w nim jest? Bo mój jest w 100% intuicyjny, ale to dość prosty model... A tak na marginesie: jeśli kupiłaś w Polsce, to instrukcję w języku polskim ma obowiązek dostarczyć sprzedawca. I niech no spróbuje nie - poszczuć PIPem. JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: AGD ARISTON? IP: 212.244.180.* 27.05.02, 15:04 Jeśli już to Inspekcją Handlową albo Urzędem Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Do usług. ps. tez mam sprzety Aristona i dali mi wszystkie instrukcje. Najciekawsza jest instrukcja pieczenia ośmiornicy ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoP Re: AGD ARISTON? IP: *.tpg.pl 27.05.02, 16:30 Gość portalu: mb napisał(a): > Jeśli już to Inspekcją Handlową albo Urzędem Ochrony Konkurencji i Konsumentów. > > Do usług. Przeklawiaturzonko. Jasne, miał byc PICh a nie PIP. > ps. tez mam sprzety Aristona i dali mi wszystkie instrukcje. Najciekawsza jest > instrukcja pieczenia ośmiornicy ;-)))))) Rzuć jakimś szczegółem... "Upchnąć wszystkie ramiona do metalowej siatki" ? JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: AGD ARISTON? IP: *.*.*.* 29.05.02, 08:25 Nie musiałam ich straszyć:-), wszystkie instrukcje dosłali listem poleconym!!! Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: AGD ARISTON? IP: 2.4.STABLE* / 172.21.12.* 31.05.02, 12:54 Mam pralke od chyba juz 7 lat, dziala jak zyleta, poza tym niesamowicie praktyczna i prosciutka w obsludze, mam nadzieje, ze podziala jeszcze troche, mimo intensywnej eksploatacji, ok. 3 razy w tygodniu... poza tym jest taki superprogram to tkanin delikatnych, wtedy pierze jak w kolysce... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś