ladyjustas 12.02.05, 12:54 Czy ktoś używał tego urządzenia? Czy jest dobre i warto to kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubusc Re: Oczyszczacz parowy 12.02.05, 13:17 ja używalem. tyle , że było to ładne pare lat temu. jestem alergikiem i mnie przynajmniej to nic nie pomogło. nie warto tego kupować! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sebyl Re: Oczyszczacz parowy 01.04.05, 22:59 mam pytanie - ale czy to urządzenie dobrze czyści? No i wogóle jak to działa? Czy jest przy tym dużo pary, wody ? Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Oczyszczacz parowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 20:08 Zależy od urządzenia. Ile pary wypuści, tyle wody musisz zebrać. Trochę pomaga w czyszczeniu łazienki. Przy oknach otwierających się do wewnątrz ... woda zawsze kapie w dół. Kupować nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: Oczyszczacz parowy IP: 195.136.36.* 19.08.05, 07:52 Odnawiam ten temat. Może przez ten czas jakiś użytkownik przybył. Popularnością ten sprzęt się zbytnio nie cieszy, a mnie trochę korci. Zastosowanie głównie w kuchni i łazience. Czy "toto" jest np. w stanie usunąć osad na kafelkach i armaturze (twarda woda + mydło dają trudny do usunięcia osad). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Oczyszczacz parowy IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 12:23 Mam, placilam 600 zl, nie warto, jak nie uzyjesz odpowiednich srodkow, to tym nie unyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś