Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: *.crt.tpsa.pl 10.06.02, 10:29
    Orientuje się może ktoś gdzie w Warszawie można zobaczyć przykładowe łazienki,
    muszę kupić glazurę, a oglądanie pojedynczych płytek w sklepie czy nawet
    katalogów z łazienkami nie oddaje ich rzeczywistego wyglądu. Jednak zobaczyć
    łazienkę jak wygląda na własne oczy to co innego.

Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pas1 Re: Glazura IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.06.02, 18:29
        chociażby Bartycka. 2 dni zwiedzania
        • Gość: as Re: Glazura IP: 193.0.117.* 11.06.02, 08:52
          Byłem na Bartyckiej, ale nic mi się nie spodobało.
          • Gość: Pruszków Kierunek Pruszków IP: 157.25.84.* 12.06.02, 15:00
            Jadąc do Pruszkowa z Warszawy (Alejami Jerozolimskimi) są po lewej stronie
            drogi dwa salony z materiałami budowlanymi. Ja byłem w tym bliżej pruszkowa
            (czyli w drugim licząc od Warszawy) są tam ekspozycje stałe z kompletnie
            umeblowanymi łazienkami wyłożonymi różnego rodzaju płytkami.
      • Gość: goska Re: Glazura IP: 62.89.87.* 13.06.02, 15:09
        Softbud (maja sklepy wiekszy w Al. Krakowskiej i na Pulawskiej - zadzwon do
        zoltego telefonu, podadza ci dokladny adres) i Galeria Lazienek, tez na
        Pulawskiej, jadac od Warszawy w str. Piaseczna po prawej stronie na wysokosci
        Geanta.
        • Gość: stewakd Re: Glazura IP: *.mis 13.06.02, 17:09
          Na Jagielońskiej od Okrzei na południe jest mnóstwo sklepów różnych firm z
          glazurą i oczywiście z przykładowymi łazienkami. Zaletą tego rejonu jest to,
          że nie jest tego za dużo ani za mało tylko w sam raz, wystarczy max. 2 godz. i
          na pewno każdy przejrzy wszystko i znajdzie coś dla siebie. Na Bartyckiej jest
          tego wszystkiego niestety o wiele za dużo, w ciągu jednego dnia tego się
          raczej nie obejrzy zatem i wyboru nie jest tak łatwo dokonać.
      • konsument2013 Re: Glazura 03.09.13, 18:47
        Na pewno mogę odradzić firmę Vives. Można się po nich spodziewać najgorszego. Bardzo ładną glazurę ma Aner ul. Jagiellońska 3 i oferują fachową obsługę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka