Gość: w IP: *.stacje.agora.pl 29.07.02, 20:41 Gdzie w Warszawie i okolicach kupić dechy, zwykłe, proste i długie dechy na podłogę? Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: Deska podłogowa - RATUNKU!!! 30.07.02, 07:27 Napewno dostaniesz na Bartyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Deska podłogowa - RATUNKU!!! IP: *.stacje.agora.pl 30.07.02, 10:17 Na Bartyckiej dostanę panele ;(. A mnie o deskę chodzi. Deskę typu deskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Deska podłogowa - RATUNKU!!! IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 30.07.02, 10:24 Na bartyckiej dostaniesz i panele i parkiet i wykladzine i terakote i z cala pewnoscia deske, tylko trzeba popytac. Inne zrodla to np Castorama, gdzie widzialem sosnowe deski podlogowe tydzien temu. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Deska podłogowa - RATUNKU!!! IP: 217.153.46.* 01.08.02, 09:55 Deski możesz kupić od faceta, który jest producentem. Mieszka w Wolominie. Głównie ma dąb ale także jesion (swoją drogą to chyba najlepsze drewno na podlogę. Telefon 0600-421-168. Pan Zbyszek. Facet nie dość, że produkuje, to jeszcze układa. Mi właśnie zaklada parkiet, widziałam kilka jego robót i jest gites. Acha, u niego też można zamówić schody, tak pisze przy okazji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś