Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pralki - Merloni Indesit Polska

IP: *.42-200-24.mtl.mc.videotron.ca 06.08.02, 01:17
    Witam serdecznie..hmm.co prawda nie jestem w tej chwili na
    terenie kraju..ale przyznam szczerze ze b.chetnie
    dowiedzialabym sie wiecej szczegulow na temat tych
    pralek..jakiej sa produkcji..czy istnieje mozliwosc zakupienia
    ich za granica ..tzn.w Canadzie..jesli eksportujecie to
    gdzie..z kim powinnam sie skontaktowac w tej kwestii..boweim
    jestem b.zainteresowana kupnem tzw.europejskiego modelu
    pralki..i chcialabym jak najwiecej szczegulow uzyskac na temat
    gwarancji..serwisu..etc.Moj e-mail..brombi1@yahoo.com
    Obserwuj wątek
      • Gość: nina Re: Pralki - Merloni Indesit Polska IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 08.08.02, 15:51
        Szanowna Redakcja z cala pewnoscia ani raczy odpowiedziec, nie licz na to. Poza
        tym, nawet jakby napisali, nie polegalabym na rzetelnosci podanych informacji.
        Jesli moge cos poradzic, to jesli juz chcialabys kupic europejski model pralki
        (nie wiem, co prawda, czy on sie rozni od jakiegos innego, ale pewnie sie
        rozni), kup sprzet lepszej marki, czyli mniej zawodny, a w razie "zawiedzenia" -
        z lepsza obsluga pogwarancyjna.
        Wydaje mi sie, ze jesli kupisz sprzet w POlsce, prawa z gwarancji bedzie mozna
        wykonywac tylko w Polsce, ale najlepiej zadzwon do przedstawicielstwa wybranej
        firmy i dowiedz sie o to, lub wyslij do nich e-maila z pyytaniami, ktore Cie
        gnebia. I jak masz kase, wybierz sprzet Siemensa,Miele lub AEG, to jest tutaj
        chyba najlepsze.
      • Gość: beta12 Re: Pralki - Merloni Indesit Polska IP: *.Astral.Lodz.pl / 192.168.134.* 08.08.02, 20:33
      • Gość: beta12 Re: Pralki - Merloni Indesit Polska IP: *.Astral.Lodz.pl / 192.168.134.* 08.08.02, 20:33
      • Gość: jan Re: Pralki - Merloni Indesit Polska IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 10.08.02, 18:16
        Nie bardzo rozumiem Twoj wybor, ale zwroc uwage, ze sprzet musialby byc na
        110V.
      • Gość: mal Re: Pralki - Merloni Indesit Polska IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 13.08.02, 16:11
        mam już 2 lata pralke firmy ariston, która to jest produkowana przez ariston-
        indesit - czy jakoś tak są te firmy połączone. ze swojej pralki jestem bardzo
        zadodowolona. nie istnieje polska strona www tej firmy, ale jest ariston.com -
        może tam coś sie dowiesz też o indesicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka