Gość: fred IP: 212.127.72.* 12.08.02, 13:47 Gdzie najtaniej we Wrocku i okolicach można kupić lodówkę i kuchnię do zabudowy? Wiem, że ceny wszędzie są z katalogu, ale ile można wytargować rabatu? Dzięki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: AGD we Wrocławiu IP: 212.127.72.* 14.08.02, 12:42 Przez kilka ostatnich miesiecy zbieralem caly sprzet do zabudowy i najlepsze ceny dostawalem kupujac z ekspozycji (ok. 30% od katalogu) lub w serwisie Bosch/Siemens w Lodzi (nawet do 50% - sprzet nowy, na gwarancji, ale np. bez opakowania, instrukcji itp.). To czego nie zdobylem w w/w miejscach (zmywarka i okap) kupilem we Wrocku w Darii - hurtowni AGD na Zakrzowie (tel. 781 31 30). Udalo mi sie z nimi ustalic spory upust. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert34 Re: AGD we Wrocławiu 22.08.02, 09:19 Witam, Też jestem na etapie wybierania sprzętu AGD i byłem wczoraj w Darii. Wcześniej miałem wybrany sprzęt - lodówka wolnostojąca Gorenje, pralka Boscha'a i kuchenka el. z płytą gazową Mastercook. Na pierwsze dwie rzeczy dostałem na starcie 7% upustu, a na kuchnię 5%. Czy z Twojego doświadczenia to spory upust, czy można coś jeszcze utargować? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyzeck Re: AGD we Wrocławiu IP: *.sap.com / 10.31.184.* 16.08.02, 09:19 Ja kupiłem pralkę, zmywarkę pod zabudowę i lodówkę w sklepie na ul. Piłsudskiego obok opery (nie znam dokładnego adresu). Obok jest też jakieś technikum elektroniczne czy coś takiego (trzeba wejść w dużą bramę i drzwi na prawo). Za każdym razem dostawałem spore upusty, tak że np. zmywarka była tańsza o 200 zł niż MediaMarkt, podobnie pralka i lodówka były tańsze niż w innych sklepach. Pracują tam fachowcy, którzy potrafią naprawnie rzetelnie doradzić. Polecam i życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
farcaul Re: AGD we Wrocławiu 19.08.02, 16:15 Rzeczywiscie sa tam fachowcy - polecam! Ze wzgledu na ceny warto jeszcze sprawdzic: - wspomniana Darie - sklep na Boguslawskiego - pod nasypem z tylu targowsika na Zielisnkiego - sklep na Bialoskorniczej/Psie Budy - ewent. hurtownie Matra (k. Korony i k. Cermagu) W pierwszych 3 punktach znalazlem ceny nizsze niz np. w MediaMrkcie, juz nie wspominajac o Avansie czy Euro (no chyba ze sie trafi promocja...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: AGD we Wrocławiu IP: *.hor.net.pl 16.08.02, 23:29 jak będziesz wiedział co to podaj w jakich cenach kupujesz podpowiem czy dobre czy można jeszcze urwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joghurt Re: AGD we Wrocławiu IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 21:08 Ja również polecam DARIE, kiedyś kupując lodówkę Polaru cena tego samego modelu u nich była tańsza niż w Polarze! W końcu kupiłem jednak w Polarze, ale tylko dlatego, że wytargowałem rabat ok 100 zł taniej bo mieli ostatnią sztukę (była pełnosprawna, bez wad) i nawet udało mi się ją bez problemu zarezerwować, bo miałem zamówiony na inny dzień transport. Kupując pralkę Whirpoola nie musiałem się spieszyć jak przy lodówce, długo przebierałem i wybrałem jednak Darię bo było najtaniej. Opłaca się tam brać szczególnie jak mają na coś promocje, wtedy na pewno nie znajdziecie tego nigdzie indziej w tak niskiej cenie. Przy okazji zakupu lodówki przypadkiem dowiedziałem się też na jakich marżach działa ta branża, jak dużo zabierają pośrednicy, a jak mało dostaje się producentom i powiem szczerze, że w pierwszej chwili nawet myślałem o założeniu własnej firmy w tej branży... Odpowiedz Link Zgłoś