Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne Cedros

IP: *.plusnet / 10.11.6.* 11.09.02, 13:27
    Podobają mi się polskie meble kuchenne Cedros. Mają trzy punkty sprzedaży w
    Warszawie. Kosztują około 15 tysięcy na około 7 metrów zabudowy.
    Mam pytanie do osób, które miały jakieś doświadczenia z tą firmą o jakość
    ich usług (jak meble się sprawują, terminowość usług itp)
    Obserwuj wątek
      • Gość: poenia Re: Meble kuchenne Cedros IP: *.pl 12.09.02, 21:11
        Dwa miesiące temu kupiłam meble kuchenne z Cedrosa. Ponieważ nie dysponowałam
        dużą kasą, znajoma architektka poradziła mi, abym szukała mebli z ekspozycji.
        Od czasu do czasu salony wyprzedają meble z ekspozycji, aby zaprezentować nowe.
        Długie poszukiwania skończyły się na Cedrosie w Alei Krakowskiej. Miałam
        szczęście, bo kupiłam piękny nowoczesny komplet (odrobiony przez fabrykę wzór
        włoski czy niemiecki)z 40 proc. rabatem. Całość, tj. 2,70 m długości zabudowy
        (góra i dłół)kosztował 5.000 zł. Fabryka dorobiła tylko jedną szafkę pod
        zlewozmywak i nowy blat, ale już po obowiązujących cenach (czyli słonych). Co
        do terminu dostawy i płatności - wszystko poszło OK. Montaż kosztował mnie
        tylko 150 zł (wszystko w ramach rabatu). Przypilnuj tylko montażystów, bo z
        upodobaniem rzucają narzędzia na podłogę. Poza tym montażyści powiedzieli mi,
        że meble wykonywane na ekspozycję są wyjątkowo starannie wykańczane pod czujnym
        okiem projektanta(dobór frontów zwłaszcza drewnianych, czy fornirowanych jest
        prawie idealny). Poza tym, jeśli stwierdzisz jakieś uszkodzenia, to fabryka
        przywozi ci nowy element bez dodatkowych kosztów. U mnie wymienili szklane
        fronty szuflad, bo były lekko zarysowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka