Gość: minka IP: *.waw.cdp.pl 28.09.01, 16:32 Może pomożecie? Szukam architekta. Chodzi o projekt dwóch łazienek, sam rysunek, bez nadzoru nad wykonaniem. W Warszawie. Znacie kogoś, kto to zrobi dobrze i po przystępnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuek Re: Szukam architekta IP: 172.21.115.* / *.nokia.com 01.10.01, 16:18 Czesc, podaj majla na forum to wysle Ci namiary. /w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam architekta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 14:03 Gość portalu: wuek napisał(a): > Czesc, > > podaj majla na forum to wysle Ci namiary. > > /w Nie wiem czy czytasz jeszcze to forum. Jeśli tak, chciałabym Cie również poprosić o namiary na architekta. katinka@poczta.gazeta.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Szukam architekta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 07:05 Gość portalu: minka napisał(a) Właśnie znalazłaś architekta, Chętnie przedstawię Ci swoje projekty. Sama zdecydujesz czy jestem wystarczająco dobry w tym co robię. Z całą pewnością stosuję rozsądne stawki. Pozdrawiam, Włodek :-) mój adres: wlodab@go2.pl > Szukam architekta. Chodzi o projekt dwóch łazienek, sam rysunek, bez nadzoru > nad wykonaniem. W Warszawie. Znacie kogoś, kto to zrobi dobrze i po przystępnej > > cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Szukam architekta IP: *.man.polbox.pl 05.10.01, 10:18 a jak określasz cenę usługi (godzinowo?) jesteś w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Szukam architekta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 07:14 Jestem w Warszawie. Stawki godzinowe jeśli jest to konsultacja, porada. Jeśli projekt to wg. stawki za 1 metr projektowanej powierzchni. Ta stawka zależy od stopnia trudności zadania projektowego. Gość portalu: cleo napisał(a): > a jak określasz cenę usługi (godzinowo?) jesteś w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś