Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kuchnia z HTH - pomoc

IP: *.compensa.pl / 10.1.4.* 23.10.02, 10:22
    Witam!
    Czy ktoś z Was zamawiał meble kuchenne z HTH i mógłby podzielić się
    doświadczeniami.
    Proszę o informację o fachowości obsługi, jakości projektów no i oczywiście
    cenach.
    Zamierzam zabudować niewielką kuchnię a firmę tą wybrałem ze względu na
    design - być może polecicie mi innego wykonawcę tego typu nowoczesnych
    mebelków.
    pozdrawiam,
    Przemek
    Obserwuj wątek
      • Gość: przemek Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: *.compensa.pl / 10.1.4.* 23.10.02, 13:04
        Robaczki, czyżby nikt z was nie zamawiał u nich kuchni?
        • Gość: scrooge Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: buprx* / 172.24.169.* 23.10.02, 15:24
          nie, bo tam jest drogo
        • Gość: nina Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 24.10.02, 09:23
          Ja nie zamawialam u nich kuchni, ale rowniez podoba mi sie ich wzornictwo;
          mysle,, ze maja dobre meble i jesli masz kase, sporo kasy, mozesz je tam
          zamowic. Ale polecam Ci rowniez poszukanie troche na rynku polskim: takie firmy
          jak Drewmebel (www.drewmwbel.com.pl) czy Remeb (adres chyba www.remeb.com.pl)
          maja swietne kuchnie, widzialam ostatnio jeden model w nowootwartym TTW Opex na
          Jerozolimskich przy Reducie - cudo. I na pewno tanszy niz HTH. Mial wszystkie
          udogodnienia i fajne rozwiazania, typu podswietlana listwa przy szufladzie
          (cos, co niby "tylko" dodaje uroku:)). Porownaj ceny. Powodzenia.
        • Gość: nina Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 24.10.02, 09:24
          Ja nie zamawialam u nich kuchni, ale rowniez podoba mi sie ich wzornictwo;
          mysle,, ze maja dobre meble i jesli masz kase, sporo kasy, mozesz je tam
          zamowic. Ale polecam Ci rowniez poszukanie troche na rynku polskim: takie firmy
          jak Drewmebel (www.drewmwbel.com.pl) czy Remeb (adres chyba www.remeb.com.pl)
          maja swietne kuchnie, widzialam ostatnio jeden model w nowootwartym TTW Opex na
          Jerozolimskich przy Reducie - cudo. I na pewno tanszy niz HTH. Mial wszystkie
          udogodnienia i fajne rozwiazania, typu podswietlana listwa przy szufladzie
          (cos, co niby "tylko" dodaje uroku:)). Porownaj ceny. Powodzenia.
      • Gość: emka Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 11:21
        a ja polecam sklep na ul. Powsinskiej na Sadybie, robia dobrze, taniej, a to
        pewnie dzieki temu ze nie maja wielkiej i kosztownej ekspozycji), ale za to sa
        solidni, warto zobaczyc
        • agus7 Re: kuchnia z HTH - pomoc 24.10.02, 11:34
          emka, w którym miejscu dokładnie na Sadybie? czy to taki malutki sklepik pod
          Pizzą Hut? czy kawałek dalej? czy jeszcze gdzies indziej? napisz coś bliżej co
          u nich robiłaś, za ile itp. Pozdrawiam.
      • melenka Re: kuchnia z HTH - pomoc 25.10.02, 14:25
        Odwiedź ich salony - w Warszawie na Grochowskiej lub Al. Jana Pawła - chyba
        będą pozbywać się części ekspozycji. Przyglądałam się tam jednej kuchni, ale
        nie podobała się ona mojemu mężowi :(( i przyznaję, że mają one dość tradycyjny
        wygląd, przynajmniej większość eksponowanych modeli. Powodzenia
        • Gość: Przemek Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: *.compensa.pl / 10.1.4.* 28.10.02, 13:59
          Wygląda na to że nikt u nich nie robił kuchnii?
          Dziwne - przecież z czegoś muszą żyć!
      • Gość: Magda Re: kuchnia z HTH - pomoc IP: *.bphpbk.pl 29.10.02, 14:16
        Według mnie są za drogie. Zdecydowanie tańsze, a nie odbiegające jakością są
        meble firmy Atlas. Cudze chwalicie, swego nie znacie. Zabudowanie 6m kuchni, ze
        sprzętem AGD i b. szerokim blatem kosztowało mnie tylko ok. 13 tys.
        Podejrzewam, że w HTH zapłaciłbyś conajmniej 30 tys.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka