Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

War Invest

04.10.01, 10:45
    Poszukuje ludzi, którzy są członkami War Investu
    Obserwuj wątek
      • Gość: klient Re: War Invest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 12:12
        mtuska napisał(a):

> Poszukuje ludzi, którzy są członkami War Investu

zawsze w niedziele, Rembelinska o 18.00 od strony parku
      • Gość: AJ Re: War Invest IP: *.siemens.pl 04.10.01, 14:35
        Wszyscy zainteresowani odzyskaniem pieniędzy od złodzieja WAR-INWEST.
        Firma zaczyna wywozić maszyny z budowy ul. Rembielińska.
        Wydaje się, że nie jest to dla nas korzystne.
        Proponuje utrudnienie tego procederu np poprzez ew blokadę.
        Co wy na to?
        • Gość: Paweł Re: War Invest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 15:35
          w odpowiedzi lasek brudnowski kupowaliśmy tam mieszkanie Pawel i Gosia
          Wojciechowscy. 606-126-886. Buldog69@wp.pl
      • Gość: wodzu Re: War Invest IP: 195.94.206.* 05.10.01, 11:32
        Niestety , mam wątpliwą przyjemność bycia klientem prezesa Radiszewskiego i
        jego bandy. Umowę podpisałem w 1999 roku /inwestycja przy Rembielińskiej/,
        mieszkam niedaleko - nic się nie dzieje. Poza tym przelałem niedużą kwotę z
        książeczki mieszkaniowej na ich konto i teraz czekam już 5 mieisięcy na zwrot
        kasy, a "złodziej" Radziszewski ustnie poprzez p. Paulinę Kołpa przesuwa ciągle
        terminy zwrotu pieniędzy. W biurze pracują same laski, które tylko zbywają
        klientów, a nie mają pojęcia o obsłudze klienta. Czyli : możliwość wyciągnięcia
        od nich pieniędzy jest w tej chwili niemożliwa, coraz częściej myślę o "ręcznym
        załatwieniu sprawy". Spróbuję zjawić się w niedzielę o 18.00. z klikoma
        znajomymi, którzy też umoczyli pieniądze u Radziszewskiego. Jeżeli ktoś będzie
        mial info odnośnie dzisiejszej decyzji Sądu - dajcie znać na forum.
        • Gość: Naiwna Re: War Invest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:49
          Sad olosil upadlosc.
          Syndykiem jest Irena Buczyńska.
          Moze by tak wynajac ukraincow ?
          • Gość: klient Re: War Invest IP: *.chello.pl 06.10.01, 03:05
            a kto Ci to powiedział ? Ja słyszałem, że nie ogłosił !!!
            • Gość: Jacek K. Re: War Invest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 09:09
              Czyżbyś będąc Klientem nie był na piątkowej rozprawie w Sądzie Gospodarczym ?
              • Gość: klient Re: War Invest IP: *.chello.pl 07.10.01, 10:58
                upadłość była ogłoszona, ale tak zobaczysz, że będzie odwołanie i sąd zmieni
                decyzję. Firma, która zgłosiła pozew dogadała się z Radziszewskim a sędzina nie
                wzięła tego pod uwagę
                • Gość: Jacek K. Re: War Invest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 15:04
                  Witam !
                  Skąd masz te wiadomości i jaka jest ich wiarygodność ? Sąd to raczej nie
                  przedszkole.
                  Pozdrawiam.
                • Gość: Dorota K Re: War Invest IP: *.amwaw.edu.pl 08.10.01, 15:40
                  Obys miał rację. Wiem natomiast ,ze nie było jeszcze precedensu wycofania sie z
                  decyzji o upadłość przez sąd. Podobno k. 11.10. będzie juz decyzja w prasie.
                  Jeżeli wiesz cos więcej to napisz, ja utopiłam troche kasy i chciałabym to
                  odzyskać. Mój e mail dorotakd@hotmail.com.pl
                  tel. 0 600 367 377, 0 607 488 361.
                  • Gość: Yaar Re: War Invest IP: 212.124.69.* 08.10.01, 19:06
                    jesli to nie problem to też chciałbym uzyskać informację przez mail:
                    lord_yaar@yahoo.com
      • Gość: ML Re: War Invest IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:41
        Jestem ich klientem od października 2000 roku. Co dalej??? Pomóżcie, nie wiem
        co robić! Gdzie szukac pomocy? Wpłaciłam 60 tys. zł!!!
        • Gość: Naiwna Re: War Invest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:52
          Trzeba bedzie zgłosić swoją wierzytelnosc do syndyka.
          Składa sie odpowiednie dokumenty w Sadzie gospodarczym.
          Syndyk zinwentaryzuje majatek i ustali liste wierzycieli.
          Sedzia komisarz podejmie decyzje co dalej ! albo beda dalej budowac, ale to
          raczej watpliwe, predzej beda sprzedawac majatek i zaspokajac po kolei
          wierzycieli !
          W niedziele, tj. 07.10.2001 o godz. 10.00 jest spotkanie na Grochowskiej 217
          lokal 15 wszysstkich co sie dali nabic w butelke na wlasne zyczenie !!
          • Gość: Yaar Re: War Invest IP: 212.124.69.* 07.10.01, 11:08
            Moja rodzina wpłaciła praktycznie całą kwotę... W tej chwili przebywam za
            granicą i nie mogę pojawić się na rozprawie. Będę wdzięczny jeśli ktoś prześle
            mi wyrok sądu i inne szczegóły na adres: lord_yaar@yahoo.com
            Z góry dziękuję
          • Gość: Marzena Re: War Invest IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:28
            Witam, nie wiedziałam nic o spotkaniu w niedzielę 07.10. Błagam, proszę o
            informację, czy coś postanowiono !
            Mój telefon 0604-57-97-25 Marzena
          • Gość: Marta Re: War Invest IP: 212.160.138.* 10.10.01, 09:30
            Cześć, jestem klientką War Invest od października 1998 r, wpłaciłam prawie 100%
            na mieszkanie przy Rembielińskiej. Nic nie wiedziałam o spotkaniu 7
            pażdziernika bardzo proszę o jakiekolwiek informacje co było omówione. Mój e-
            mail: laverita@interia.pl lub tel. 0-606-828-777
      • Gość: DorotaR Re: War Invest IP: 157.25.202.* 10.10.01, 14:51
        Ja z moim chloopakiem jestesmy klientami War Invest. Prosze o przesylanie
        najswiezszych wiadomosci i podaje e-mail kontaktowy:
        dorota_rusin@deweyballantine.com
        • Gość: renka Re: War Invest IP: 217.11.134.* 12.10.01, 10:54
          prosze o o info dotyczace spotkania zwiazanego z rembielinska
          slyszalam ze w niedziele ale kiedy i gdzie nie wiem moj email bulkar@dnb.com.pl
          • Gość: sowa Re: War Invest IP: 217.11.134.* 12.10.01, 13:03
            czy moge uzyskac jakies dane na temat spotkania klientow war inwestu z budowy
            na rembielinskiej moj email bulkar@dn.com.pl lub 501 061 961
      • Gość: Paweł Re: War Invest - SPOTKANIE IP: *.natned.com.pl 18.10.01, 12:12
        Informujemy, że najbliższe spotkanie grupy inwestycji Rembielińska odbędzie się
        w dniu: 19.10.2001(piątek), godz. 18-ta Aula Główna , Wydział Inżynierii
        Materiałowej Politechniki Warszawskiej , ul. Wołoska 141

Stowarzyszenie na rzecz ochrony praw inwestorów grupy kapitałowej War Inwest
        email: rembielinska@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka