Gość: Ania IP: 217.153.97.* 19.11.02, 15:56 Wiadomość do Sąsiada: Jak się mieszka? Wszystko O.K.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qba Re: Decoma IP: *.tele2.pl 21.11.02, 14:19 Wirtualno Sąsiadko! A czy u Ciebie wszystko gra?! W której części mieszkasz? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Decoma IP: 217.153.97.* 22.11.02, 15:35 Wirtualny Sąsiedzie. U mnie jak narazie kurz, pył i wielka dziura remontowa między pokojem a łazienką. Jestem w fazie szukania mebli kuchennych i sypialni. Mieszkanko O.K.tylko winda szwankuje. W sobotę weszłam do niej z myslą przewiezienia paczek (worki z klejem, ytongi, itp.) i stanęła między patrerem a 1-wszym piętrem. Krzyczałam, stukałam, alarmowałam i nic. Po pół godzinie uratował mi życie malarz z góry i podał mi tel. komórkowy. Zadzwoniłam po pogotowie dzwigowe ,po czym przesiedziałam następne pół godziny na workach ,w oczekiwaniu na dzielnych panów z pogotowia. Tak mi minęła zeszła sobota. A miałam kupić kuchenkę i lodówkę...... skepy mi zamknęli. Mieszkam w pierwszej klatce(narożny, wystający balkon nad wejściem to mój apatrament). A Ty? Pozdrowionka i miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś