Forum   1997

1997

(381 wyników)
  • To wszystko przez stadion! Gdybyśmy go nie wybudowali to moglibyśmy zabezpieczyć się przed powodzią ... a nie bez sensu ... przecież wtedy stadionu nie było :(
  • www.gazetawroclawska.pl/aktualnosci/258576,olawa-zaciska-zeby-i-czeka-na-kulminacje,id,t.html 757 centymetrów głębokości miała Odra w Oławie w piątek o godzinie 3.30. Do godziny 5 poziom wzrósł o dwa centymetry, a o ósmej jest tu już 760 cm wody, czyli tylko o sześć centymetrów mniej niż w 1997 roku. [b] WIĘC JAK DO CHOLERY WROCŁAWIOWI NIC NIE GROZI SKORO POZIOM WODY JEST TAKI JAK W 1997 A WCZORAJ W OPOLU BYŁ WYŻSZY NIŻ W 1997!?!?!?[/b]
  • W internetowych archiwum Sejmu PR nietrudno znaleźć takie obecnie schizofrenicznie brzmiące wypowiedzi Bronka Komorowskiego z 1997 nt. nieudolności tamtego Rządu. Jak wytłumaczyć taką przypadłość Bronka? orka2.sejm.gov.pl/Debata2.nsf/5c30b337b5bc240ec125746d0030d0fc/f5186d98404c5211c12574f000448a26?OpenDocument Bronek się wypowiadał z mównicy sejmowej, o tak: "... Padało tutaj pytanie o stan wyjątkowy. Nie jestem entuzjastą żadnych stanów wyjątkowych, ale odnoszę wrażenie, że i...
  • 1997(16)

Może znajdą się równolatkowie? Założyłam nowe forum i niewiele nas jest. Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do wymiany poglądów. ZAPRASZAM
  • Czołm:) 12 lipca 1997 roku, podczas "powodzi tysiąclcia" Wrocław znalazł sie pod wodą... pl.wikipedia.org/wiki/Pow%C3%B3d%C5%BA_tysi%C4%85clecia
  • Co może być przyczyna przegrzania sie silnika w fiacie punto 1.1 rocznik 1997.Kontrolka zapala sie w czasie jazdy??
  • Na skwerze JP II stoi już wystawa ze zdjęciami z powodzi, zainteresowanie jest spore, jakie są wasze opinie ? Na mnie zrobiło spore wrażenie, dobrze, że możemy coś takiego zobaczyć w naszym mieście.
  • Hej Dziewczyny,szukam koleżanek,ktore mają dzieciaczki z rocznika 1997 lub troszke młodsze do wspolnych rozmow o naszych kochanych pociechach.Prosze o kontakt,chciałabym zaprzyjażnic sie z jakąś mamą.Pozdrawiam Was i Wasze cudne Pociechy i prosze o kontakt.
  • [i]Byliśmy jedynym papierowym medium, które nie przerwało pracy i podczas powodzi wydawało gazetę codziennie.[/i] To ciekawe, bo ja pamiętam ewakuację "Wieczoru Wrocławia" i to, że on również cały czas pracował i wydawał się...
  • Mam trzynastoletniego syna z ZA z diagnozą około roku .szukam rodziców z którymi mogłabym pogadać , wymienić się doświadczeniami. Mój nastolatek jest w tej chwili w fazie totalnego buntu ,jego ulubione słowo brzmi NIEEEE. zaglądam na to forum codziennie , czasem wielokrotnie w ciągu dnia (ot, ostatnio moja ulubiona lektura)........ Proszę ,odezwijcie sie do mnie ...
  • Cymbały wolą zapłacic odszkodawania 10 mld zł niz wydac na budowę zbiornika. Jakie to polskie. Bylejakosc i miernotę mamy we krwi.
  • Może bym i ponosił przez 10 minut. A potem dałbym dyla. Nikt mi czegoś takiego nie powiedział. Wory nosiłem przez 12 godzin, zdzierając sobie skórę do krwi. Przez tydzień bolało, jak brałem potem np. kubek by się napić. Ale innym ludziom pomogłem z serca nie z przymusu - Panie Kamiński. PS Byłeś tłuściochu w Wojsku Polskim?
  • Tak przewidziały jasnowidzki z Łodzi ubiegłego roku: Wklejam z gazety: Łódzkie wróżki przewidziały wielką powódź! 29.06.2009 Łodzianki, wróżka Bożena Pazik z Bałut i jej przyjaciółka jasnowidzka Anna Bator z Polesia, już w październiku ubiegłego roku ostrzegły prezydentów Wrocławia i Krakowa o powodziach. W faksach twierdziły, że nastąpią one między majem a sierpniem tego roku. W marcu podobne pisma trafiły do Opola i Kłodzka. Ich przepowiednie zaczynają się sprawdzać! ...
  • Co do zbiornika pod Raciborzem: sledzi ktos temat? Wiadomo jakie sa przyczyny opoznien? Ciagle rolnicy, czy juz cos nowego?
  • Może masz fotografie, filmy z pobytu Jana Pawła II w 1997 roku w Zakopanem ? GOKR poszukuje fotografii zwiąnych z tym wydarzeniem. GOKR przygotowuje wystawę fotografii związanej z pielgrzymką Jana Pawła II na Podhale w 1997 roku. Wystawa ta zatytułowana: "Szukaliście mnie..." zostanie pokazana w Domu Ludowym w Kościelisku w dniach od 1-30 kwietnia 2007 r. a więc w czasie kiedy przeżywać będziemy II rocznicę śmierci Ojca Świętego Jana Pawła II, oraz zbliżającą się X rocznicę Je...
  • Bardzo pilnie sprzedam CC rok 1997 październik, samochód ma przejechane 94000 jestem druga właścicielką, pierwszą też była niepaląca kobieta, stan ogólny bardzo dobry, zależy mi na szybkiej tranzakcji dlatego cena to 4000 zł, jestem w stanie negocjować i dokładam opony letnie bo zimowe są jeszcze na samochodzie. Kontakt 691-951-221 -- lilypie.com/TTC/050125/28/3/7/1/+10[/img][/link][/center]
  • Witam, szukam pierwszego samochocdu dla mojej siostry. Nigdy nie kupowałem auta i jest zaskoczony takimi różnicami cenowymi między autami autami fiat, peegeot, renault, a vw, honda, toyota. w cenie ok 15 tys mogę kupić np. 6 letniego punto 1,9 jtd lub 10 letniego polo 1,7 sdi. Czy rzeczywiście starsze auto niemieckie będzię lepsze od młodszego auta włoskiego?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się