Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Amica-opinie

IP: spc:* / 126.17.58.* 07.01.03, 15:45
    Proszę o opinie użytkowników piekarników elektrycznych i płyt elektrycznych
    grzewczych Amica. Wiem że lodówki i chłodziarki nie są polecane, ale jak jest
    z tym sprzętem?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • stefania Re: Amica-opinie 08.01.03, 16:10
        Mam od 7 lat kuchnię gazowo-elektryczną, działa bez zarzutu, natomiast u
        znajomych popsuł się zegar w piekarniku Elektroluksa, naprawa 1000 zł.
      • Gość: doro Re: Amica-opinie IP: *.se.com.pl / 10.0.112.* 08.01.03, 16:59
        Ja mam kuchnię elektryczną Amica dopiero od lipca, ale jestem b. zadowolona.
        Smażenie naleśników jest przyjemnością (na kuchni gazowej nie wychodziły mi
        takie równiutkie), mięsa pieczone na rożnie czy przy użyciu termoobiegu są b.
        smaczne. Nie zdarzyło się jeszzcze, żeby ciasto było źle upieczone. Najdlużej
        gotuje się garnek pełen wody - czasami więc gotuję wode w czajniku elektr. i
        przelewam. Płytę czyści się b. łatwo. Polecam.
        pozdrawiam
      • Gość: Virgin Re: Amica-opinie IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 08.01.03, 22:40
        mam kuchenke (plyta +piekarnik) z lini Prestige Amici tzw full wypas. Jestem
        bardzo zadowolony, obsługuje się intuicyjnie, bardzo wiele ciekawych rozwiazan,
        nowoczesny design. Osobiscie oceniam na 5+. Jezeli chodzi o kuchenki Amici to
        obojetnie czy sa to gazowe czy elektryczne to naprawde sa bardzo udane. Polecam
        V

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka