Gość: Rafi IP: spc:* / 126.17.58.* 07.01.03, 15:45 Proszę o opinie użytkowników piekarników elektrycznych i płyt elektrycznych grzewczych Amica. Wiem że lodówki i chłodziarki nie są polecane, ale jak jest z tym sprzętem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefania Re: Amica-opinie 08.01.03, 16:10 Mam od 7 lat kuchnię gazowo-elektryczną, działa bez zarzutu, natomiast u znajomych popsuł się zegar w piekarniku Elektroluksa, naprawa 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Re: Amica-opinie IP: *.se.com.pl / 10.0.112.* 08.01.03, 16:59 Ja mam kuchnię elektryczną Amica dopiero od lipca, ale jestem b. zadowolona. Smażenie naleśników jest przyjemnością (na kuchni gazowej nie wychodziły mi takie równiutkie), mięsa pieczone na rożnie czy przy użyciu termoobiegu są b. smaczne. Nie zdarzyło się jeszzcze, żeby ciasto było źle upieczone. Najdlużej gotuje się garnek pełen wody - czasami więc gotuję wode w czajniku elektr. i przelewam. Płytę czyści się b. łatwo. Polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virgin Re: Amica-opinie IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 08.01.03, 22:40 mam kuchenke (plyta +piekarnik) z lini Prestige Amici tzw full wypas. Jestem bardzo zadowolony, obsługuje się intuicyjnie, bardzo wiele ciekawych rozwiazan, nowoczesny design. Osobiscie oceniam na 5+. Jezeli chodzi o kuchenki Amici to obojetnie czy sa to gazowe czy elektryczne to naprawde sa bardzo udane. Polecam V Odpowiedz Link Zgłoś