Gość: DITRICH IP: 80.48.237.* 25.01.03, 22:27 Kontynuując wontek z grudnia o szafach przesuwanych mogę podać sposób na zrobienie najtańszej szafy przesuwanej. Czekam na komentarz ciekawskich :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwer Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 27.01.03, 09:43 no wal jestem ciekawski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ditrich Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! 27.01.03, 19:52 Najtansza szafa przesuwana jest polaczeniem szfy firmowej z wlasnym pomyslem, ale przeciez chodzi o to, ze nie bedziesz umial zrobic jej sam w taki sposob, aby wszystko mialo rece i nogi. Ja z mezem robimy takie szafy w granicach 700-2000 pln w zaleznosci od gabarytow i oczywiscie wymyslnosci srodka. Swoja droga najlepiej zamowic same przody w firmie z 5 - cio letnia gwarancja - my zamowilismy w INDECO, do tego dwa przymyki (w przypadku szafy wnekowej) lub tylko jeden przymyk i jeden bok o planowanej glebokosci oraz szyne dolna i gorna planowanej szerokosci szafy, tak aby drzwi pasowaly na zab ok 4 - 5 cm. Jesli ktos chce znac szegoly niech napisze skad jest i adres swojej skrzynki na ditrich@poczta.fm Pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: 157.25.86.* 27.01.03, 11:27 Ja też jestem poważnie zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ctrtb Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! 27.01.03, 13:25 Podaj za ile, bo ja też potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
ditrich Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! 27.01.03, 19:54 Najtansza szafa przesuwana jest polaczeniem szfy firmowej z wlasnym pomyslem, ale przeciez chodzi o to, ze nie bedziesz umial zrobic jej sam w taki sposob, aby wszystko mialo rece i nogi. Ja z mezem robimy takie szafy w granicach 700-2000 pln w zaleznosci od gabarytow i oczywiscie wymyslnosci srodka. Swoja droga najlepiej zamowic same przody w firmie z 5 - cio letnia gwarancja - my zamowilismy w INDECO, do tego dwa przymyki (w przypadku szafy wnekowej) lub tylko jeden przymyk i jeden bok o planowanej glebokosci oraz szyne dolna i gorna planowanej szerokosci szafy, tak aby drzwi pasowaly na zab ok 4 - 5 cm. Jesli ktos chce znac szegoly niech napisze skad jest i adres swojej skrzynki na ditrich@poczta.fm Pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: 195.136.36.* 27.01.03, 13:45 Ja też mam jeden sposób (najomi wypróbowali). Trzeba kupić mieszkanie w JW Construction. Tam szafy (i nie tylko) przesuwają się same ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: *.alcatel.pl 27.01.03, 15:11 Gość portalu: rolka napisał(a): > Ja też mam jeden sposób (najomi wypróbowali). Trzeba kupić mieszkanie w JW > Construction. Tam szafy (i nie tylko) przesuwają się same ;-) Chyba JW Destruction... złodzieje i oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: 157.25.86.* 29.01.03, 08:58 a ja myślałam, że to jest jakaś szczera rada, śmieszne, ale w takim razie bardzo dziękuję za propozycję wyciągnięcia ode mnie kasy. Jestem pewna, że sami sobie też doskonale poradzimy, zwłaszcza, żże dostępne są w supermarketach wszyskie potrzebne do tego części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: 157.25.86.* 29.01.03, 09:17 Ups chyba Was nieco źle zrozumiałam, przepraszam jeśli jest to jednak dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditrich Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: 80.48.237.* 01.02.03, 16:09 nie wiem o co chodzi z tym zlym zrozumieniem, ale jesli jestes z okolic Katowic, to my na prawde mamy mozliwosc zrobic ja wraz z montazem w cenie samej szafy, poniewaz mamy znajomosci na stolarni i tam dostajemy tansze materialy niz chcialby je kupic przecietny klient. Srodki szafy mozna zamowic w jakims hipermarkecie, czy NOMI, gdzie mysmy sie zaopatrywali, natomiast trojkaty mocujace oraz uchwyty do drazka najlepiej kupic w Komandorze, bo maja na sztuki, a poza tym solidne, dlatego sie oplaca. Wcale nam nie zalezy, aby na tym zarobic, ale jak ktos ma sobie sam postawic w tej samej cenie co my robimy to z montazem, to chyba rachunek jest prosty, ze ktos kto ma doswiadczenie zrobi to szybciej i sprawniej. Pozdrawiam, nadal czekam na listy w tej sprawie ditrich@poczta.fm Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.02.03, 17:21 To nie jest miejsce do werbowania klientow!!! tylko lista dyskusyjna, a ty ditrich wysylasz spam. Za 2000 zl to w Warszawie mozna kupic bez problemu bardzo ladna szafe, za ok. 1000 zl kazdy moze sobie sam zrobic z gotowych elementow z hurtownii czy supermarketu. Potrzebny bedzie tylko mlotek i gwozdzie i wiertarka. Sam takie moge zrobic bez problemu, choc stolarzem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditrich Re: ZROBIĘ NAJTAŃSZĄ SZAFĘ PRZESUWANĄ ! IP: 80.48.237.* 02.02.03, 22:40 Nikogo nie namawiam, ale to jest moja przyjemność - lubię to robić, pomyśl, że ja mieszkam w Sosnowcu, czy chciałoby mi się fatygować na forum, gdzie większość ludzi pisze z Warszawy?:-) Odpowiedz Link Zgłoś