Gość: zuzka IP: 62.148.88.* 09.11.01, 15:23 Ile trzeba zaplacic za wylewki na podłodze, polozenie plytek, paneli, tynkowanie, malowanie (chyba o niczym nie zapomniałam?) No i jeszcze jedno: jak rozpoznać dobrych fachowców???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: 195.94.222.* 09.11.01, 17:36 Najlepiej wez kogos kto robil u znajomych - wtedy mozesz zobaczyc jak zrobil Co do cen to sa zalezne od miasta. Ja placilam 12 zl/m2 ukladania paneli, 30 zl/m2 ukladania plytek, za malowanie 600 zl (dwa pokoje, przedpokoj, czesc kuchni - 3 razy bo kolor byl trudny do rownego wymalowania). Dodatkowo musisz doliczyc za podlaczenie wanny, umywalki, toalety itd - okolo 100 zl za 1 punkt. Wszystkie te ceny sa z Warszawy (fachowcy byli z poludniowej Polski ale szybko sie zorientowali jakie ceny trzeba zawolac..). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: 9.67.96.* 02.12.01, 19:58 Przedewszystkim musi to być firma,której polecili ci znajomi,albo można obejrzeć wykonaną,przeznich pracę.Musi się Tobie podobać.Firmy z ogłoszenia są niepewne.Mogą zawyrzać koszta,nawet o 60-100%.Sam to przeżyłem.Spisz umowe,co jest do zrobienia i za ile.CENY płytki 20-35 zł m2,panele 10-20 zł m2,tynki 5- 10zł m2. Wszystko zależy od tego, czy jest to osoba dorabiająca,czy firma.Oczywiście duże znaczenie ma gdzie mieszkasz.POZDRAWIAM tom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: 62.148.88.* 06.12.01, 10:00 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: *.ipt.aol.com 06.12.01, 06:08 > No i jeszcze jedno: jak rozpoznać dobrych fachowców???? Jak wchodza do mieszkania to spiewaja piosenke z refrenem ... bo dobry Bog zrobil co mogl , teraz trzeba zawolac fachowca ... acha , maja jeszcze odznaki : -zlota "wzorowy fachowiec " , albo ci nieco gorsi - srebrna " dobry fachowiec ". K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: 62.148.88.* 06.12.01, 10:00 ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 20:00 > > > No i jeszcze jedno: jak rozpoznać dobrych fachowców???? > Wiem tylko jak rozpoznac zlych: na powitanie zaczynaja od tego, ze "tak sie nie da", "tego to pani nikt nie zrobi", "to bedzie drozej kosztowalo" itp przynudzanie. Ja takiego cwaniaka z komorka za paskiem szybko sie pozbylam, po czym uzbrojona w ksiazeczki z Castoramy z cyklu "Sam montuje instalacje hydrauliczna" oraz meza z wyksztalceniem technicznym samodzielnie urzadzilam lazienke i kuchnie. I jaka satysfakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 22:10 Tu masz pewność. Jest to firma jednoosobowa. Robione jest solidnie i nie drogo (juz 15 lat) Pozdrawiam www.glazura-hydraulika.prv.pl telefon jest inny: 503 476 490 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Do zigi IP: *.cementownia-nowiny.com 10.12.01, 16:21 Dużo na tej stronie nie wyczytałam. Napisz chociaz z jakiego regionu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Do zigi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 23:36 Fakt, strona nie powala. Ale to nie oto chodzi. Napewno usługi wykonywane są na o wiele wyższym poziomie. Wszystkie prace wykonuje mój ojciec, a ja tylko chciałem mu pomóc w zdobyciu potencjalnych klientów. W zasadzie wszystkie prace ma z polecenia, ale pracy w tej branży nigdy nie zawiele. Prace wykonuje w Warszawie i okolicach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jak rozpoznac dobrych fachowcow i ile kosztuja ro? IP: 192.168.229.* 14.12.01, 12:09 Wlasnie jestem w trakcie remontu kuchni. Namiary na firme znalazlam wlasnie na forum (wypowiedz chyba z lipca) - byla to wlasciwie ostatnia deska ratunku, bo poprzednia firma - polecona przez salon mebli okazala sie zupelnym niewypalem i nie doszlo nawet do podpisania umowy. Firma pana Marka K. (tel602125462), ktora obecnie remontuje moja kuchnie (glazura, terakota, wymiana i przesuwanie rur hydraulicznych, gazowych, elektryka, gladzenie i malowanie scian) jest naprawde bez zarzutu - pracuja (2 osoby) szybko i solidnie (glazura 10x10 ulozona slicznie i rowniutko). Doradza optymalne rozwiazanie. Poza tym osobiscie kupuja i przywoza wszystkie niezbedne materialy, wiec nie musze sie o nic martwic (faktury oczywiscie na mnie). Z czystym sumieniem POLECAM. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś