Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

War Inwest a kobiety

IP: *.citicorp.com 12.11.01, 14:35
    Z calego serca gratuluje panu R. dobrego gustu. Ludzie! Czy Wy widzieliscie te laski ktore
    siedzialy w biurze na Mokotowskiej? Mysl sie nasuwa sama: a moze by tak odzyskac
    forse od War Inwestu w naturze - przez "kontakt" z tymi paniami, ktore nam wciskaly
    ciemnote przez pare miesiecy. Opracujmy wspolnie jakis "cennik" i odzyskajmy naleznosci.
    Tak. Odrobina czarnego humoru chyba nie zaszkodzi - ja umoczylem 130 000 zeta +
    odsetki, wiec mam prawo. Ale UWAGA. Od razu pani M. K. (kierownik dz. obslugi klienta)
    jest wykluczona z tego ukladu, nawet gdyby sama chciala. A zatem - do roboty. Kto
    pierwszy ten lepszy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zoom Re: War Inwest a kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 15:10
        • Gość: zoom Re: War Inwest a kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 15:13

Stary, kurcze gdzie ty te laski widziałeś. Ja byłem tam nie raz w obu budynkach i
          nigdzie ich nie widziałem. Kobitki były owszem, ale do lasek to im bardzo bardzo
          daleko !!!

• Gość: aw Re: War Inwest a kobiety IP: 10.128.136.* 16.11.01, 21:20
            Do samczyka!
            dobrze zes sie nazwal, bo jestes jakis nie wyzyty i dotego z marnym gustem (
            moze to lepiej ze z nami nie bedziesz miszkal, bo na klatke pewnie bys pranie
            wystawial i obciach z takim wiesniakiem zyc pod jednym dachem)ale masz prawo do
            wlasnego gustu.Skoro ci sie takie podobaja, to nastepnym razem zamiast kupowac
            gdziekolwiek mieszkanie, idz na Pigalak, bedziesz mial taniej, i jak zadowlony
            bedziesz do tego!Ciekawe czy jesli ty komus kase wisisz, to chca odbierac od
            Twojej siostry, bo nie sadze zeby od ciebie(chyba ze bys tak chcial)wiec
            zamiast pisac glupoty, kup sobie Catsa, bo to w twoim guscie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka