Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dobre wrażenie

IP: *.digi.pl 27.12.06, 22:44
    Postanowiliśmy sprzedać nasze mieszkanie. Jest ładne, blisko centrum, po
    remoncie ( zostało tylko okno w kuchni do wymiany). Sprzedamy, dołożymy trochę
    i będzie większe ale w czym rzecz? Co mogę zrobić żeby mieszkanie wywarło jak
    najlepsze wrażenie na kupującym? Czego unikać? dzięki!
    Obserwuj wątek
      • Gość: indzia Re: dobre wrażenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.06, 12:18
        sprzedawaj wiosną, kiedy trochę się zazieleni, i w porach dnia kiedy słonko
        pięknie ściele się po podłogach. Styczeń, luty to najgorsze miesiące dla
        sprzedających
        • shirley74 Re: dobre wrażenie 28.12.06, 12:20
          DObrze na podswiadomość działa zapach upieczonego ciasta. A jak nie pieczesz,
          to olejek waniliowy nadaje taki "domowy" zapach i stwarza miłe wrazenie.
          • Gość: mag Re: dobre wrażenie IP: 194.205.246.* 28.12.06, 15:15
            wydaje mi sie ze cena!!!
      • Gość: Deweloper Posprzątaj g... po psach sąsiadów IP: *.magma-net.pl 28.12.06, 17:13
        po
      • Gość: alba27 Re: dobre wrażenie IP: *.digi.pl 28.12.06, 23:22
        dzięki za rady, na pewno skorzystam! Z ceny nie zamierzamy "zejść" a co się
        tyczy psich odchodów to całe szczęście sąsiedzi sami się o nie troszczą i w tej
        kwestii raczej nie będzie niespodzianek. Pozdrawiam!
        • Gość: ewa Re: dobre wrażenie IP: *.aster.pl 29.12.06, 20:02
          Na BBC Prime jest program o tym jak "podrasować" mieszkanie przed sprzedażą,
          niestety nie pamiętam tytułu. Chodzi głownie o to, żeby posprzątać osobiste
          drobiazgi (np. zdjęcia), "ogdracić" przdpokój z butów, okryć, itp., uprzątnąć
          blaty w kuchni, zadbać o łażienkę (żadnej bielizny na sznurkach), świeże
          kwiaty. Wiecej niestety nie pamiętam. O olejku waniliowym w podgrzanym
          piekarniku też słyszałam, ale to zupełnie inny program:)Dobre wrażenie robią
          podobno beże (ściany, narzuty) lubi to podbno 85% kupujących:)Pozdrawiam,
          powodzenia.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka