Gość: mouchi IP: 195.136.95.* 11.04.03, 10:23 gdzie w Warszawie jest sklep z pościelą puchową, a konkretnie z poduszkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frytka Re: pościel puchowa IP: *.gd.pl 11.04.03, 10:35 moze Jysk... u nas w trojmiescie sa swietne poduchy i cale komplety puchowe wlasnie w tych sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: pościel puchowa IP: 195.136.95.* 11.04.03, 11:12 Gość portalu: frytka napisał(a): > moze Jysk... u nas w trojmiescie sa swietne poduchy i cale komplety puchowe > wlasnie w tych sklepach! dzięki, poszukam, choć nie kojarzę takiej nazwy. najwyżej wybiorę się do 3miasta, bo bardzo je lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: pościel puchowa IP: *.gd.pl 11.04.03, 12:03 to chyba dunskie sklepy, u nas sa przy centrach handlowych, np. przy Auchan, Leroy Merlin; ich strona: www.jysk.com/jysk/po/front.htm sa tez adresy sklepow w woj. Mazowieckim: www.jysk.com/jysk/po/page- here-amt?id=31 tylko puchowe sa strrrasznie drogie... ja ostatnio kupilam sobie posciel z pierza i puchu gesiego, dla mnie rewelacja, a cena nieporownywalnie nizsza! kupowalam w Auchanie na jakies promocji, np. poduszka kosztowala niecale 30zl, reszty nie pamietam... koldra chyba jakies 150... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: pościel puchowa IP: 195.136.95.* 11.04.03, 13:50 Gość portalu: frytka napisał(a): > to chyba dunskie sklepy, u nas sa przy centrach handlowych, np. przy Auchan, > Leroy Merlin; > ich strona: <a href="http://www.jysk.com/jysk/po/front.htm"target="_blank">www > .jysk.com/jysk/po/front.htm</a> > sa tez adresy sklepow w woj. Mazowieckim: <a href="www.jysk.com/jysk/po > /page-"target="_blank">www.jysk.com/jysk/po/page-</a> > here-amt?id=31 > tylko puchowe sa strrrasznie drogie... ja ostatnio kupilam sobie posciel z > pierza i puchu gesiego, dla mnie rewelacja, a cena nieporownywalnie nizsza! > kupowalam w Auchanie na jakies promocji, np. poduszka kosztowala niecale 30zl, > reszty nie pamietam... koldra chyba jakies 150... > powodzenia bardzo dziękuję, jesteś wielka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: pościel puchowa IP: *.gd.pl 11.04.03, 16:18 no az taka wielka nie jestem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamol Re: pościel puchowa IP: *.pekao.com.pl 11.04.03, 12:32 Sklep Jysk jest w Warszawie w Jupiterze przy Towarowej i na Pradze (niestety nie pamiętam nazwy ulicy). Pozdr.mamol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: pościel puchowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 18:49 Na Pradze jest taki sklep przy ul. Kijowskiej, między Targową a Brzeską. Maria Odpowiedz Link Zgłoś