Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meble skorzane

IP: 195.136.95.* 24.04.03, 16:12
    Forumowicze !! Gdzie mozna kupic za rozsadne pieniadze dobrej jakosci meble
    skorzane ? Generalnie Warszawa .... ale jak warto to moze byc dalej.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: micia Re: Meble skorzane IP: *.k.mcnet.pl 25.04.03, 09:42
        polecam zestawy Kłodzkiej Fabryki Mebli. My kupiliśmy zestaw 3+1+1 za niecałe
        4.000 zł. Do tej pory sprawują się wyśmienicie i co najważniejsze kanapa po
        rozłożeniu ma wygodne, stabilne spanko, nie takie na sprzężynach jakie są w
        zestawach kler. Zestaw kupiliśmy niestety we Wrocławiu, ale może trzeba popytać
        w sklepach. Acha, i jeszcze mają piękne skórzane kanapy narożne. Wybór kolorów
        też jest duży.
        m
        • Gość: gosia Re: Meble skorzane IP: *.u.mcnet.pl 25.04.03, 09:55
          Spróbuj w Eko Meblach
        • Gość: gosia Re: Meble skorzane IP: *.u.mcnet.pl 25.04.03, 10:05
          Cz ta fabryka ma jakąś stronę internetową, bo nie mogę znaleźć??
        • Gość: mario Re: Meble skorzane IP: 195.136.95.* 25.04.03, 13:34
          Gość portalu: micia napisał(a):

> polecam zestawy Kłodzkiej Fabryki Mebli. My kupiliśmy zestaw 3+1+1 za niecałe
          > 4.000 zł. Do tej pory sprawują się wyśmienicie i co najważniejsze kanapa po
          > rozłożeniu ma wygodne, stabilne spanko, nie takie na sprzężynach jakie są w
          > zestawach kler. Zestaw kupiliśmy niestety we Wrocławiu, ale może trzeba
          popytać
          >
          > w sklepach. Acha, i jeszcze mają piękne skórzane kanapy narożne. Wybór
          kolorów
          >
          > też jest duży.
          > m

A mozesz podac jakies namiary na ta fabryke ? Moze sprzedaja tez w W-wie !
          • Gość: Micia Re: Meble skorzane IP: *.k.mcnet.pl 25.04.03, 14:18
            Namiarów niestety nie mam, bo metkę z mebli wyrzuciliśmy, ale chyba można
            zadzwonić na informację tel., strony internetowej to raczej nie mają
            m
            • Gość: mario Re: Meble skorzane IP: 195.136.95.* 25.04.03, 15:22
              Gość portalu: Micia napisał(a):

> Namiarów niestety nie mam, bo metkę z mebli wyrzuciliśmy, ale chyba można
              > zadzwonić na informację tel., strony internetowej to raczej nie mają
              > m

A nie byla to przypadkiem Bystrzycka Fabryka Mebli SA ?
      • Gość: kasia Re: Meble skorzane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 12:11
        Bydgoska Fabryka Mebli - do końca marca mieli promocję 10% taniej.Właśnie
        zamówiłam 3+1+pufa
        Ekomeble to sieć sklepów - ekomeble.com.pl

pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka