Gość: Mario IP: 195.136.95.* 24.04.03, 16:12 Forumowicze !! Gdzie mozna kupic za rozsadne pieniadze dobrej jakosci meble skorzane ? Generalnie Warszawa .... ale jak warto to moze byc dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micia Re: Meble skorzane IP: *.k.mcnet.pl 25.04.03, 09:42 polecam zestawy Kłodzkiej Fabryki Mebli. My kupiliśmy zestaw 3+1+1 za niecałe 4.000 zł. Do tej pory sprawują się wyśmienicie i co najważniejsze kanapa po rozłożeniu ma wygodne, stabilne spanko, nie takie na sprzężynach jakie są w zestawach kler. Zestaw kupiliśmy niestety we Wrocławiu, ale może trzeba popytać w sklepach. Acha, i jeszcze mają piękne skórzane kanapy narożne. Wybór kolorów też jest duży. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Meble skorzane IP: *.u.mcnet.pl 25.04.03, 09:55 Spróbuj w Eko Meblach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Meble skorzane IP: *.u.mcnet.pl 25.04.03, 10:05 Cz ta fabryka ma jakąś stronę internetową, bo nie mogę znaleźć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Meble skorzane IP: 195.136.95.* 25.04.03, 13:34 Gość portalu: micia napisał(a): > polecam zestawy Kłodzkiej Fabryki Mebli. My kupiliśmy zestaw 3+1+1 za niecałe > 4.000 zł. Do tej pory sprawują się wyśmienicie i co najważniejsze kanapa po > rozłożeniu ma wygodne, stabilne spanko, nie takie na sprzężynach jakie są w > zestawach kler. Zestaw kupiliśmy niestety we Wrocławiu, ale może trzeba popytać > > w sklepach. Acha, i jeszcze mają piękne skórzane kanapy narożne. Wybór kolorów > > też jest duży. > m A mozesz podac jakies namiary na ta fabryke ? Moze sprzedaja tez w W-wie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micia Re: Meble skorzane IP: *.k.mcnet.pl 25.04.03, 14:18 Namiarów niestety nie mam, bo metkę z mebli wyrzuciliśmy, ale chyba można zadzwonić na informację tel., strony internetowej to raczej nie mają m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Meble skorzane IP: 195.136.95.* 25.04.03, 15:22 Gość portalu: Micia napisał(a): > Namiarów niestety nie mam, bo metkę z mebli wyrzuciliśmy, ale chyba można > zadzwonić na informację tel., strony internetowej to raczej nie mają > m A nie byla to przypadkiem Bystrzycka Fabryka Mebli SA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Meble skorzane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 12:11 Bydgoska Fabryka Mebli - do końca marca mieli promocję 10% taniej.Właśnie zamówiłam 3+1+pufa Ekomeble to sieć sklepów - ekomeble.com.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś