justyna1980 01.04.07, 21:23 witam! buduję dom i zamierzam w nim zrobić łązienkę-pokój kąpielowy... łazienka bedzie miala 17 m2. czy macie jakies ciekawe pomysly albo znacie miejsce gdzie znajde ciekawe projekty? z gory dziekuje za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: pokój kąpielowy 02.04.07, 13:25 mi zawsze marzyła się wanna w tak dużej łazience na samym środku... albo w podłodze albo po schodkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: pokój kąpielowy 02.04.07, 13:58 życzę powodzenia przy myciu i sprzątaniu takiego pomieszczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pokój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:17 Znacznie łatwiej posprzatać wielką łazienkę niz małą zagraconą klitę. Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: pokój kąpielowy 27.10.13, 15:26 No tak, zawsze ten problem, że trzeba sprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pokój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:24 Świetny pomysł! Tez mam taką łazienkę. czysta przyjemność:-) Jest taka gazetka, nazywa się Kuchnie i Łazienki. To jest miesiecznik, ja kupowałam go w Empiku. Mozesz tam znaleźć sporo fajnych informacji i aranżacji. Mozesz też zerknąć tutaj: dom.gazeta.pl/czterykaty/0,0.html Warto tez zerknąć na strone internetową firmy Koło, tam tez jest kilka pomysłow i programik do aranżacji łazienki (tyle, ze oczywiscie wykorzystujący ich sprzęt, ale zawsze mozna spróbowac sobie zaprojektować) Generalnie w większości czasopism o wnętrzach znajdziesz rady dotyczące łazienek. A warto mieć przynajmniej wyobrazenie jak docelowo ma to pomieszczenie wygladać juz na etapie budowy domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monique Re: pokój kąpielowy IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 22:11 mnie osobiście marzy się pokój kąpielowy z sauną...coś takiego jak tutaj: <a href="pphwandex.pl/pokoj-kapielowy/"</a>. Dodatkowym plusem i - jak dla mnie - mega przewagą nad duza wanną jest właśnie kwestia sprzatania. Rodzice mojego męża mają w domu taka saunę - świetna sprawa. Z oczywistych względów nie bywam tam zbyt często, ale zazdroszczę im tego, że mogą się porzadnie wygrząć w jesienne i zimowe wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: pokój kąpielowy 27.10.13, 15:28 Nie łączcie pokoju kąpielowego z normalną łazienką - to dwa różne pomieszczenia. Jedno ma przeznaczenie higieny i czystości, drugie to czysta rekreacja. W łazience myjemy brudy i ona wymaga większych restrykcji przy sprzątaniu, a w pokoju kąpielowym nie spędzamy czasu aby się umyć. Do pokoju kąpielowego wchodzi się czystym i umytym. Odpowiedz Link Zgłoś