Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pokój kąpielowy

01.04.07, 21:23
    witam!
    buduję dom i zamierzam w nim zrobić łązienkę-pokój kąpielowy... łazienka
    bedzie miala 17 m2. czy macie jakies ciekawe pomysly albo znacie miejsce
    gdzie znajde ciekawe projekty?
    z gory dziekuje za pomoc:)
    Obserwuj wątek
      • amoniaaa Re: pokój kąpielowy 02.04.07, 13:25
        mi zawsze marzyła się wanna w tak dużej łazience na samym środku... albo w
        podłodze albo po schodkach ;)
        • gringo68 Re: pokój kąpielowy 02.04.07, 13:58
          życzę powodzenia przy myciu i sprzątaniu takiego pomieszczenia.....
          • Gość: a Re: pokój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:17
            Znacznie łatwiej posprzatać wielką łazienkę niz małą zagraconą klitę.
            • amoniaaa Re: pokój kąpielowy 02.04.07, 15:52
              popieram w 100% :)
          • nawalonych7krasnali Re: pokój kąpielowy 27.10.13, 15:26
            No tak, zawsze ten problem, że trzeba sprzątać...
      • Gość: a Re: pokój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:24
        Świetny pomysł! Tez mam taką łazienkę. czysta przyjemność:-)
        Jest taka gazetka, nazywa się Kuchnie i Łazienki. To jest miesiecznik, ja
        kupowałam go w Empiku. Mozesz tam znaleźć sporo fajnych informacji i aranżacji.
        Mozesz też zerknąć tutaj:
        dom.gazeta.pl/czterykaty/0,0.html
        Warto tez zerknąć na strone internetową firmy Koło, tam tez jest kilka pomysłow
        i programik do aranżacji łazienki (tyle, ze oczywiscie wykorzystujący ich
        sprzęt, ale zawsze mozna spróbowac sobie zaprojektować)
        Generalnie w większości czasopism o wnętrzach znajdziesz rady dotyczące
        łazienek. A warto mieć przynajmniej wyobrazenie jak docelowo ma to pomieszczenie
        wygladać juz na etapie budowy domu.
      • Gość: monique Re: pokój kąpielowy IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 22:11
        mnie osobiście marzy się pokój kąpielowy z sauną...coś takiego jak tutaj: <a href="pphwandex.pl/pokoj-kapielowy/"</a>. Dodatkowym plusem i - jak dla mnie - mega przewagą nad duza wanną jest właśnie kwestia sprzatania. Rodzice mojego męża mają w domu taka saunę - świetna sprawa. Z oczywistych względów nie bywam tam zbyt często, ale zazdroszczę im tego, że mogą się porzadnie wygrząć w jesienne i zimowe wieczory...
        • nawalonych7krasnali Re: pokój kąpielowy 27.10.13, 15:28
          Nie łączcie pokoju kąpielowego z normalną łazienką - to dwa różne pomieszczenia. Jedno ma przeznaczenie higieny i czystości, drugie to czysta rekreacja.
          W łazience myjemy brudy i ona wymaga większych restrykcji przy sprzątaniu, a w pokoju kąpielowym nie spędzamy czasu aby się umyć. Do pokoju kąpielowego wchodzi się czystym i umytym.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka