Gość: Paweł IP: 10.2.6.* 28.11.01, 11:02 Jak w tytule, czy ktoś może kupił u nich mieszkanie, miał lub nie z nimi problemy ? Własnie zastanawiam się nad ich ofertą i nie bardzo wiem, czy mogę im zaufać. Dziękuję z góry za wszelki opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AHA Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 194.92.239.* 29.11.01, 14:15 Zajrzyj do archiwum. Na temat DD wypowiadalo sie mnostwo osob i przewazaly dobre opinie. Ja zaufalem tej firmie i we wrzesniu podpisalem z nimi umowe na kupno mieszkania w Kasztanowej Aleji (na Kabatach). Gdy porownalem wzor dobrej umowy z developerem opublikowanej kiedys w GW, z ta ktora podpisalem z DD okazalo sie, ze jest ona w 95% procentach dobra umowa. Idealnej nigdzie nie znajdziesz u zadnego developera. Ponadto DD ma ciepliwych i kulturalnych pracownikow (przynajmniej ja na takich trafilem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszak Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 217.153.117.* 10.12.01, 20:13 W którym bloku? A na forum jest masę pozytywnych ale niestety jeszcze więcej negatywnych opinii o DD. Czy wiesz kiedy rozpoczynają budowę? Jest już grudzień, a nic tam się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 194.92.239.* 11.12.01, 12:38 Facet z DD nie okreslil kiedy zaczna, ale mowil, ze postawienie samych budynkow (a ma ich byc 3) to male miki. Mowil tez, ze istnieje mozliwosc oddania tych blokow nawet przed terminem. Mieszkanie mam miec w budynku B. P.S. Zauwaz, ze wiele osob, ktore psiocza na DD sa GENERALNIE zadowolone z mieszkan. Powtarzam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszak Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 217.153.117.* 11.12.01, 19:02 AHA już raz Ci odpisałam, ale gdzieś zniknął mój list. Ja mam mieszkanie w bloku C i kolejne wizyty na budowi wpędzają mnie w coraz gorszy nastrój. Jak miło było być dzieckiem i nie myśleć o mieszkaniach... W każdym razie pozdrawiam sąsiadkę lub sąsiada. Myszak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 194.92.239.* 12.12.01, 10:25 A co sie dzieje na tej budowie? Ja tam bylem tylko raz i nie widzialem nawet wbitej w ziemie lopaty. Kiedy masz odbior mieszkania? Tez jak ja w marcu 2003? pzdr AHA (sasiad) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 194.92.239.* 12.12.01, 10:25 A co sie dzieje na tej budowie? Ja tam bylem tylko raz i nie widzialem nawet wbitej w ziemie lopaty. Kiedy masz odbior mieszkania? Tez jak ja w marcu 2003? pzdr AHA (sasiad) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszak Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 217.153.117.* 12.12.01, 14:03 Właśnie o to chodzi że nic się nie dzieje. Gdzieś w innym miejscu na forum przeczytałam że przynajmniej dokończyli ogrodzenie. Wkurza mnie fakt, że musiałam kupić nawet nie dziurę w ziemii tylko kawał pola. Podobno DD obiecywał że budowa ruszy w sierpniu. Teraz jest to grudzień i aż boję się myśleć co będzie dalej. jakie masz mieszkanie - mam na myśli ile pokoi i jaki metraż? Myszak (ale wbrew pozorom sąsiadka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 194.92.239.* 12.12.01, 15:08 Dwupokojowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszak Re: Szukam opinii o Dom Development. IP: 217.153.117.* 12.12.01, 18:01 Ja 49,9 też 2 pokoje i też na 1 piętrze. Niepokój to chyba nawet trochę za mało. ja niestety odnalazłam to forum zupełnie przypadkiem już po podpisaniu umowy. W każdym bądź razie może jutro uda mi się zadzwonić do DD i zapytać o kwestę rozpoczęcia budowy. Nie wiem tylko czy nie wywalą mnie z pracy bo problem mieszkaniowy mocno mnie wciągnął i trochę się obijam. Dam znać jak będę coś wiedziała. A B to jest ten najmniejszy budynek? Pozdro Myszak Odpowiedz Link Zgłoś