Gość: blaszany bembenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:32 W siłownik której firmy lepiej zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piróg Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:56 Ja mam faaca 415, chodzi jak marzenie, solidna robota i cena była przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Nice, czy FAAC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:44 polecam Faac.....no i żeby montażysta był dobry,ja takiego miałem ..powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lebiod Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:08 Ja montażystę wziąłem ze strony producenta, inna opcja jest trochę ryzykowna. Teraz szukam siłownika do garażu, ale też chyba będzie to faac. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorie3 Re: Nice, czy FAAC? 10.05.07, 14:39 Ja dopiero stoję przed wyborem siłownika i nie za bardzo wiem, co trzeba brać pod uwagę przy rozważaniu kolejnych modeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armatura1 Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:43 Ja mam nice od 6 lat.Dwie bramy i brama garażowa.Super! Odpowiedz Link Zgłoś
grimmil Re: Nice, czy FAAC? 11.05.07, 13:34 fantasmagorie, musisz wziąść pod uwagę sposób mocowania swojej bramy, jej budowę i ciężar. Jeśli zamówisz fachowca od montażu, to on bez problemów dobierze Ci odpowiedni sprzęt. Polecam spojrzeć na strony producentów, tam są wymienieni specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorie3 Re: Nice, czy FAAC? 14.05.07, 13:57 Dzięki za rady :) Wybrałam faac 770, nie będzie sie rzucał w oczy. Teraz tylko kupi i montować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rov Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:54 E tam, prosty siłownik (nie mówię o wbudowanych w podjazd) można założyć samemu, żadna tam filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palo Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:47 Niby i tak, ale potem z gwarancjią to nie daję gwarancji, że bedzie bez problemów. Jakby coś nie tak działało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:30 No bez przesady. Co sie ma dziać? Dobierasz siłownik pod bramę, pytasz się o szczegóły sprzedawcy i nie powinno być żadnych problemów. Jak masz dobry sprzęt porządnej firmy, to możesz montować sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Nice, czy FAAC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:57 Taaa... a co z gwarancją? Żadna firma nie da ci gwarancji na coś co jest nieprofesjonalnie zamontowane. Odżałuj parę stów ( ja w przypadku FAAC dała 400 zł. ) i mam problem z głowy. Bramka chodzi jak marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELEKTROBRAM-ŁÓDŹ Re: Nice, czy FAAC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:54 montuj takie które da się naprawic i które mają gwarancję ,nie kupuj sprzętu no name i raczej unikaj zakupu internetowego ma to swoje zalety ale i duże wade ,szczególnie w przypadku awarii. (ogólnie to BENINCA,CAME,FAAC,NICE TYLKO NIE ULEGAĆ GADKOM W STYLU TEN LEPSZY A TAMTEN DO KITU .CZY TO BENINCA,CAME,FAAC,NICE ŻLE DOBRANE WSZYSTKIE SIĘ ROZPADNA .UWAŻAĆ NA SKŁADAKI BO TO TERAZ W MODZIE!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majdan Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 19:36 Przestrzegam przed zakupem napędu NICE FOR-MAX do rolet zewnętrznych. Producent zapewnia że są bezawaryjne jednak po skończeniu gwarancji 2 letniej w trzecim roku zepsuł się 1 napęd a następnie kolejny. Naprawa niemożliwa trzeba zakupić układ sterowania wraz z silnikiem choć silnik jest sprawny czyli 600 zł plus montaż. Lepiej wybrać inną firmę nawet z Chin niż decydować się na NICE. Kompletna porażka , układ sterowania nie ma nawet zabezpieczenia w postaci bezpiecznika za parę groszy lecz procesory nic nie warte. 5 lat gwarancji to bzdura napędy zamontowano w 2011r i brak gwarancji Zainteresowanym mogę przesłać foto Proszę nie wybierajcie tej firmy bo czekają was same kłopoty i puste portfele. NICE trzymać się z daleka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automatyk Re: Nice, czy FAAC? IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 12:04 Zależy jaki siłownik :) Ja mam u siebie FAAC do bramy garażowej i wjazdowej i bardzo sobie cenię, wszystko załatwiałem przez www.sklepfaac.pl i polecam, świetna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afer Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 10:02 Ja osobiście polecam automatyke Viper. Można ją znaleźć min. na stronie keyatuomation. Warto się zapoznać z tymi produktami. Odpowiedz Link Zgłoś