mklawiter 05.07.07, 00:01 Gdzie kupić ładne i dobrej jakości białe drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Białe drzwi IP: *.spray.net.pl 05.07.07, 23:02 www.dierrepartner.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mklawiter Re: Białe drzwi 08.07.07, 22:18 Nie sprecyzowałam. Interesują mnie białe drzwi wewnętrzne. Wszystkie okleinowane wyglądają bardzo średnio, a niektórych w ogóle nie mogłam zobaczyć, bo ludzie przeważnie są zainteresowani kolorowymi, dlatego nie ma ekspozycji. Malowane wyglądają dość porządnie, ale do wyboru miałam wówczas pełne lub ze szprosami. Zależałoby mi na przeszklonych. Kontaktowałam się z Dierre, będę chciała je obejrzeć. Dzięki za wszystkie informacje Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
mklawiter Re: Białe drzwi 11.07.07, 08:13 Drzwi niestety są bardzo drogie. Przedział 1720-3700 netto w wersji pełnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Białe drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:38 gerda ma w swoje ofercie biale drzwi, zarowno tloczone stalowe, jaki panelowe w wielu wzorach. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: Białe drzwi 13.07.07, 13:23 ja mam biale, ale pelne, firmy DRIMS. Maqja tez w ofercie przeszklone. Odpowiedz Link Zgłoś