Gość: Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:49 Witam czy ktoś może powiedzieć o automatyce do rolet bo chce sobie zainstalować przed wyjazdem rolety antywłamaniowe a nie wiem jakie te siłowniki napędy kupić? Janusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darro Re: Rolety antywłamaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:57 najlepiej somfy,myślę,że wiekszość ma fachowców.Ja mam już 4 rok i ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Rolety antywłamaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:34 ja kupilem wlasnie FAACa, nowosc w ofercie tej firmy ale znajac jakos calego asortymentu to i to bedzie na bardzo wysokim poziomie, narazie bardzo dobrze sie sprawuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayan Re: Rolety antywłamaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:28 a ile masz lat gwarancji na te napedy FAAC? gwarancja do wazna rzecz, szczegolnie w napedach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: Rolety antywłamaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:17 a jaka masz instalacje: sterowanie strefowe, zegar, sterowanie bezprzewodowe, grupowe, z czujnikami wiatru, nasłonecznienienia, podłoczenie do centrali alarmowej? Odpowiedz Link Zgłoś
grimmil Re: Rolety antywłamaniowe 20.07.07, 12:57 Na napedy FAAC masz 5 lat gwarancji! Odpowiedz Link Zgłoś