Gość: Wanda101@op.pl IP: *.miechow.com 29.07.07, 21:06 Podarowałam mojej córce pieniądze na kupno domu i działki oczywiście umowa darowizny sporządzona notarialnie,córka umarła przed 5 laty -czy mogę odebrać darowiznę t.j.dom i działkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozalia1011 Re: Odwołanie darowizny 29.07.07, 21:46 podarowałam rejentalnie mojej córce pieniądze na kupno domu i działki.Córka przed 5 laty umarła.Czy mogę odebrać darowiznę t.j.dom i działkę Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Odwołanie darowizny 29.07.07, 22:49 Nie rób tłoku,przeczytaj artykuł i powiedz na jakiej niby podstawie? Nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-albiniak Odwołanie darowizny 11.06.08, 12:12 Ojciec przysłał mi odwołanie darowizny. Jako powód napisał o znęcaniu fizycznym i psychicznym oraz niedotrzymanie należytej opieki. Oczywiście to nieprawda. Powodem tego odwołania jest zwykła kłótnia rodzinna. Chcę się dowiedzieć co mogę zrobić w tej sytuacji. Czy mam jakieś szanse przed sądem? Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danie Re: Odwołanie darowizny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 20:04 przeczytałem twój post mam tak sama sytuacje napisz proszę jak twoja sprawa sie skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Odwołanie darowizny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 20:05 moi adres to darylosu6@wp.pl chodzi o darowiznę która chciał ci odebrać ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Odwołanie darowizny IP: *.mikolow.net 09.07.08, 19:32 Chcialam zapytac czy mozna podwazyc darowizne ojca ktory darujac corce zapomnial o synu izachowku po babci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina.z Odwołanie darowizny IP: *.tm.net.my 22.07.09, 13:05 czy jest jakiś określony okres odwołania darowizny,czy do puki darczyńca żyje może odwołać darowiznę . Odpowiedz Link Zgłoś