Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ekipa remontowa Wrocław

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 09:48
    Witam. Szukam ekipy remontowej, która poradzi sobie z gipso-kartonem,
    gładzeniem ścian, położeniem płytek. Czy możecie polecić mi kogoś, kto
    rozprawi się z moim mieszkaniem, kto zrobi to dokładnie i może pochwalić się
    referencjami ? Sprawa pilna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Avio Re: ekipa remontowa Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 13:16
        Mam jedną taką znajomą firmę. Fachowi, szybcy i nie przesadzają z cenami.
        Całe moje mieszkanie zrobili w jeden tydzień (a roboty było co nie miara)
        Podam telefon do ich szefa. Powiedz, że Sławek ze Stabłowic Ci ją polecił -
        spuszczą coś z ceny, bo to naprawdę 'rozumni' ludzie

LITOM tel. 501-863-441
        • Gość: pilne Re: ekipa remontowa Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 13:28
          Gość portalu: Avio napisał(a):

> Mam jedną taką znajomą firmę. Fachowi, szybcy i nie przesadzają z cenami.
          > Całe moje mieszkanie zrobili w jeden tydzień (a roboty było co nie miara)
          > Podam telefon do ich szefa. Powiedz, że Sławek ze Stabłowic Ci ją polecił -
          > spuszczą coś z ceny, bo to naprawdę 'rozumni' ludzie
          >
          > LITOM tel. 501-863-441

Dziękuję za odzew :)Cieszę się, że są szybcy, oby byli także dokładni.
      • Gość: iberka Re: ekipa remontowa Wrocław IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 13:57
        czesc,
        podam ci namiary na experta w dzidzinie remontow itp.nie mam teraz komorki wiec
        podam prywatny a tam juz pytaj o slawka albo o jego numer na komorke 071-79-195-
        22.
        iza
        • Gość: pilne Re: ekipa remontowa Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 14:05
          Gość portalu: iberka napisał(a):

> czesc,
          > podam ci namiary na experta w dzidzinie remontow itp.nie mam teraz komorki
          wiec
          >
          > podam prywatny a tam juz pytaj o slawka albo o jego numer na komorke 071-79-
          195
          > -
          > 22.
          > iza

dziękuję za informację :)
          czekam na jeszcze jakieś namiary - będzie w czym wybierać
      • Gość: Avio Re: ekipa remontowa Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 14:12
        Dokładni są :) Po robocie nawet mi całe mieszkanie wypucowali. (nawet toalete,
        gdzie nic nie bylo robione :) Polecam.
      • potomar Re: ekipa remontowa Wrocław 10.07.03, 09:20
        Spróbuj poszukać na www.budowlanka.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka