Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

najgorszy administrator

IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 14.12.01, 20:17
    Proponuję utworzyć listę sposobów napiętnowania najgorszych
    administratorów. 'Mój' - ADM Ciołka - czyli Administracja Budynków Komunalnych
    Nr 1 KOŁO na pewno byłby liderem. Wspólnota u nas malutka (procentowo) i
    słabiutka (zdrowotnie, bo złożona głównie ze staruszków). Na 'Kole' nic się
    nie dzieje, a 'fundusz remontowy' to 80 groszy 'od metra'. No i co z nimi
    zrobić? Najlepiej byłoby się oddzielić, ale nie mam chyba duszy organizatora...
    Obserwuj wątek
      • Gość: AndrzejS Re: najgorszy administrator IP: *.dialup.warszawa.pl 17.12.01, 19:50
        A ja jako konkurenta do pierwszego miejsca dodałbym również ADM, z Żoliborza z
        ul. Mścisławskiej - na szczęście ich zamykają i wszyscy idą na bruk. A wiesz,
        jak się będzie nazywać firma, która powstaje z tych pracowników? LIDER! O
        ironio! Ostrzegam przed Liderem!
        • Gość: Mona Re: najgorszy administrator IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 18.12.01, 00:56
          AndrzejuS! Przecież LIDER to PRZODOWNIK naszych czasów, a w działaniu to te
          ADMy zakorzenione są głęboko w dobie dawnego etosu...
          • Gość: Ewa Re: najgorszy administrator IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:30
            A co myślicie o Wierzbnie,czy pomalują wreszcie te klatki.Ostatnio widziałam
            terz karalucha.Poadrowionka.
      • Gość: zx Re: najgorszy administrator IP: 212.45.227.* 18.12.01, 14:35
        Komunistyczna WSM - doprowadziła niegdyś miłe osiedle Sady Żoliborskie do stanu
        ruiny i slamsów, 3 zł/m2 na fundusz remontowy, przeżerane przez 120 bab z
        administracji i spółdzielni.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka