Gość: goś IP: 195.116.22.* 28.07.03, 15:09 Witam - może robiliście ostatnio meble do kuchni i możecie kogoś polecić? Z wdzięcznością przyjmę każdą radę - również taką, kogo należy unikać. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: kuchnie na wymiar - Kraków IP: *.acn.pl 28.07.03, 15:26 Jeśli jesteś zainteresowany to mogę przekazać info ale na pryw email. Pozdrawiam. Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś do Ali IP: 195.116.22.* 28.07.03, 15:35 Witaj Alu - oto mój priv.: brzeczysz@poczta.onet.pl Czekam na Twój list i pozdrawiam Goś Odpowiedz Link Zgłoś
ogoda Re: do Ali 28.07.03, 16:23 Ja tez bardzo proszę o ten kontakt.Na adres gazety: ogoda@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
api3 Re: do Ali 28.07.03, 16:41 co to za firma, że nie możesz podać jej namiarów na forum????? jestem bardzo zainteresowany !!!podaj coś więcej, jakie ceny jaklie materiały, potrzebuję 10 mb kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: do Ali IP: *.acn.pl 28.07.03, 16:44 nie mogę bo to byłaby ...., a nieważne... ja po prostu pracuję w tej firmie...i nie chcę być posądzona o kryptoreklamę. Poza tym wielu tych co "doradza" wydaje opinie właśnie ma ścisły związek z konkretną firmą, tyle, że ja tak kłamać nie potrafię www.nikom.com.pl o szczegóły możecie mnie zapytać: (022) 44 675 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: do Ali IP: *.acn.pl 28.07.03, 16:53 api3 napisała: > co to za firma, że nie możesz podać jej namiarów na forum????? jestem bardzo > zainteresowany !!!podaj coś więcej, jakie ceny jaklie materiały, potrzebuję 10 > mb kuchni. czy usatysfakcjonowałam?? a co do ceny?? hm.. 1. nie chcę wprowadzać w błąd, bo każda szafka może występować w kilku wersjach cenowych w zależności od standardu wykończenia (forniry w środku szafki, widoczne elementy i wąskie krawędzie malowane, fornirowane, laminowane; wzoru frontu, materiału frontu- drewno, fornir, MDF malowany lub łączenie kilku materiałów) - NIE ma ceny z metra bo to się ma nijak do rzeczywistości. 2. Trzeba tez pamiętać co cana zawiera w sobie - u nas Klient otrzymuje wysoka jakość, 3 lata gwarancji, okucia z dożywotnią gwarancją, odbojniki (ciche zamykanie) w drzwiczkach itd..... oczywiście tez nie dopłaca za transport i montaż. 3. Aby dowiedzieć się o cenę wystarczy przesłać faxem rysunek pomieszczenia na podstawie którego zaprojektujemy i wycenimy w interesującym materiale.... Pozdrawiam Ala Odpowiedz Link Zgłoś
sewilka opinia 29.07.03, 08:41 ja nie reprezentuje zadnej firmy zrobil u mnie kuchnie pol roku temu mlody chlopak, ktory ma wlasna firme od 6 lat bardzo spodobalo mo sie jego podejscie do sprawy, bo od razu "na kolanie" naszkicowal "jak on to widzi" projekt byl jeszcze lepszy a wykonanie i koncowy efekt BOMBA PODAM SZCZEGOLY JEZELI JESTES ZAINTERESOWANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert do sewilki IP: *.pam.szczecin.pl 29.07.03, 10:59 podaj koniecznie! czy to w Krakowie? jest drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
sewilka namiary 29.07.03, 11:53 bugajski rafał firma "BUGAT" tel. 654-88-01 lub 609-660-226 ja za kuchnie z gietymi frontami, szerszym blatem, zabudowa po sufit oraz obudowa lodowki - ktora od str salonu wyglada jak nie mebel z kuchni - zaplacilam 10 tys udostepnie zdj powolaj sie na marcina biernata (moj maz) Odpowiedz Link Zgłoś
sewilka W KRAKOWIE W KRAKOWIE W KRAKOWIE 29.07.03, 11:54 przepraszam ale zapomnialam dodac... Odpowiedz Link Zgłoś
sewilka NAMIARY 29.07.03, 14:59 bugajski rafał firma "BUGAT" tel. 654-88-01 lub 609-660-226 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrisk Re: kuchnie na wymiar - Kraków IP: 195.205.210.* 30.07.03, 09:13 Mam gościa który robił u mnie i u moich znajomych. Oprócz kuchni zrobił mi też szafę wnękową i szfkę do łazienki Jeśli jeszteś jeszcze zainteresowana to mogę Ci dać namiary na priv moze będzie tańszy od pozostałych... pozdr. chrisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: kuchnie na wymiar - Kraków IP: 195.116.22.* 30.07.03, 10:55 Jestem - zbieram oferty i porównuję - oto mój priv: brzeczysz@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś