-
[b]25 czerwca godzina 18:30 Wernisaż - Galeria Szyb Wilson ul. Oswobodzenia 1[/b]
- Otwarcie wystawy
- Prezentacja i udostępnianie do zwiedzania mongolskiej jurty
- Koncert zespołu z Mongolii - śpiewy mongolskie
- Poczęstunek - kuchnia mongolska
[b][color=green]Madohora[/color][/b]
--
[b]Nikiszowiec[/b]
-
W wyniku działań burmistrza zreorganizowano działania Straży Miejskiej. Przywrócono już nocną zmianę straży a także poprzez reorganiazację zaoszczędzono w 2 lata prawie 200.000 zł.
W 2010 roku za poprzedniego burmistrza wynagrodzenia wyniosły
[b]847.172,52 zł[/b]
obecnie za burmistrza Dąbrowskiego
w 2012 roku po reorganizacji wynagrodzenia wyniosły
[b]757.524,02 zł[/b]
w 2013 roku wynagrodzenia wyniosą
[b]657.006,00 zł[/b]
Panie burmistrzu gratulujemy kolejnych oszczędności budże...
-
Moja mała Zosia urodzona 17-04-2010 o godz 22.38 w Warszawie, dwa
dnie przed mamy urodzinami :-)
-
Czołowi działacze WS 2010 - Hołyński i Błaszków są w zarządzie wojewódzkim PSL. Oficjalnie jednak WS 2010, do której należy Putyra, Kołodziej i forumowy Mikoj jest bezpartyjna. Jednak realnie jest ta WS 2010 zdominowana przez działaczy PSL.
-
Przepowiednia francuskiego jasnowidza i okultysty Nostradamusa nie pozostawia
złudzeń. 2010 rok będzie bardzo trudnym czasem dla ludzkości.
Jak podaje portal niewiarygodne.pl naukowcy zajmujący się badaniem proroctw
słynnego jasnowidza odkryli wiele odniesień do "tajemniczej Dziewicy", której
śmierci chce "pozbawiony uczuć i żądny krwi przywódca" rządzący "ogniem i
mieczem". Wspomniany jest także "łuk furii Szatana". Specjaliści podejrzewają,
że chodzi o pocisk balistyczny, który wywo...
-
www.osw.waw.pl/pl/publikacje/tydzien-na-wschodzie/2011-12-21/wyniki-spisu-powszechnego-2010-poglebiajacy-sie-kryzys-de
Rosyjski Urząd Statystyczny opublikował 16 grudnia pierwsze szczegółowe wyniki spisu powszechnego przeprowadzonego w Rosji w październiku 2010 roku. Potwierdzają one dynamiczny spadek liczby ludności oraz postępujące zmiany strukturalne, jak np. starzenie się społeczeństwa oraz rosnącą przewagę liczby kobiet nad liczbą mężczyzn. Wyniki uwidoczniły również pogłębiające się d...
-
Cześ Wszystkim:)
Mam problem z moim x-landerem. Model-jak w temacie XA bodajże z 2010r-koła szprychowe.
Tak więc osłonka na nóżki ma niby zaczepienia na rzepy na barierke. Jednak nie moge jej zapiąc, nawet po zdjęciu materiału z barierki, nie dam rady spiąc rzep..
Może miał ktoś podobny problem? Czy w tych modelach nie wpina sie okrycia na barierke???
-
Zapraszam wszystkie mamusie dzieci z maja 2010.Ja ma córeczkę ur.09.maja o 22:45.Waga 2500,wzrost 53cm.,ma na imie Agatka.
-
@rok 2010
Prognozy dużych podmiotów na 2010:
ftalphaville.ft.com/blog/series/outlook-2010/
-
pojawiły się nowe wózki maclaren xt i xlt - modele 2011. zastanawia mnie, czy oprócz nowych kolorów modele 2011 różnią się od tych z 2010 r?
-
Prof. Igor Panarin to znany rosyjski naukowiec. Historyk, politolog, socjolog. Specjalista, goszczący często w najpopularniejszych stacjach telewizyjnych.
...
W listopadowym wywiadzie, którego udzielił dziennikowi "Izwiestia", prof. Panarin wymienił powody upadku USA.
Po pierwsze - kryzys. Problemy finansowe w USA będą się pogłębiać. W związku z upadkiem wielkich koncernów dramatycznie wzrośnie bezrobocie. Rząd federalny nie będzie w stanie udźwignąć nawet najbardziej koniecznych wydatk...
-
2010 już prawie za nami, zatem zgodnie z naszż forumową tradycją, zbliża się czas na nasze kolejne podsumowanie tego, co w mijającym roku było najbardziej godne uwagi, co nas urzeklo lub rozczarowalo i jakie mogliśmy zaobserwować trendy na rynku zapachowym.
Ranking jak zwykle subiektywny i stricte rozrywkowy, a wybór kategorii również jak najbardziej dowolny.
Spis premier 2010 znaleźć można na:
forum.gazeta.pl/forum/w,15707,104914467,104914467,PREMIERY_2010_zbiorcza_lista_nowosci_i_za...
-
Witam,
dla ciekawych słuchanek niebanalnych dla dzieci kontynuuję wątek - głównie informacyjny.
Mam nadzieję, że się przyda.
Poprzedni miesiąc z informacjami ogólnymi tu:
forum.gazeta.pl/forum/w,16375,117347417,117347417,Sluchowiska_pazdziernik_2010.html
Pozdrawiam,
-
Proszę pomóżcie...bo niewiem co robię:)serio,kupiłam bez namysłu l"kod klucz produktu"microsoft office 2010 bo 60 dni próbnych bezpłatnych dawno już nieważne więc nie mogłam używać Worda np.ale w kompie mam 2007 a ten dziś zakupiony to 2010!można coś z tym zrobić?czy do 2007 może być tylko 2007?
-
Witam próbowałam odszukać na zdjęciach rzuciło mi się, że w wersji 2011 jest hamulec ręczny na środku rączki podobnie jak w speedim czy tak faktycznie jest?
-
Nowe wpisy na mielec.blox.pl w 2010 roku
mielec.blox.pl/2010/09/Dzisiejsze-oferty-pracy-z-PUP.html
-
Jest ktoś:D
-
Zestawienie wydawnictw i książek wydanych w roku 2010.