Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 16:00 Którą firmę ochroniarską polecacie? Ile płacicie miesięcznie za ochronę Waszego domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 16:39 Aha! Miałam na myśli woj mazowieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: ochrona IP: *.chello.pl 23.02.08, 17:28 wojewodztwo dość duże, firm dużo. Weż najbliższą,zagwarantują najszybszy dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 22:12 Dzięki za odpowiedź. Konkretnie chodzi mi o wschodnie okolice Warszawy. Mamy ofertę na 70 PLN netto/miesięcznie. To dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś
pudht Re: ochrona 26.02.08, 06:54 kup sobie pozadnego psa, lepjej na tym wyjdziesz. pozdr. tm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 09:20 Pies też będzie, czy porządny..hmm.. nie wiem, okaże się "w praniu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ochrona IP: *.centertel.pl 26.02.08, 11:19 To może jeszcze postaw zasieki, drut kolczasty i przygotuj stanowisko dla snajpera wyborowego :) Mam wrażenie, że boisz się mieszkać w swojej okolicy. To po co budować się w takim miejscu? Z psem idź na szkolenie, a dzieci wyślij na kurs karate :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 16:04 Tak obowiązkowo muszę iść na kurs karate....hm dzieci też powinnam wysłać. ...czytaj ze zrozumieniem pytanie jest na początku i jest bardzo proste do zrozumienia. Oczekiwałam odpowiedzi na pytanie. Nie było tam nic o psie, kursie karate, zasiekach, drutach, snajperach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ochrona IP: *.centertel.pl 26.02.08, 20:01 O psie napisałaś w trakcie dyskusji w poście powyzej. A cała reszta to moje luźne przedstawienie problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boom Re: ochrona IP: *.net.autocom.pl 26.02.08, 20:56 Nie pcham się w usługi firm ochroniarskich. Chyba trzeba mieć klapki na oczach żeby nie widzieć jakich typów takie firmy zatrudniają. A potem dziwić się, że akurat obrabiane są te domy, które mają „ochronę”. Bardziej sensowne jest najzwyczajniej ubezpieczyć dom. Zresztą i tak od trzymania kosztowności i dokumentów jest bank, a z domu to najwyżej sprzęt ukradną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ochrona IP: *.centertel.pl 26.02.08, 23:26 Wiesz, jak oni zarabiają po 3.5 na godzinę, pracują po 100 godzin w tygodniu i są rencistami to ja się nie dziwię :) Jesli ktoś mieszka w normalnej dzielnicy, to dla mnie wynajmowanie firmy ochroniarskiej to fanaberia. Ale jak ktoś mieszka w kiepskiej dzielnicy albo na odludziu, to ja się nie dziwię, ze chce wzmocnic sobie poczucie bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:43 Oczekiwałam odpowiedzi na proste pytanie, a nie luźnego przedstawienia problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ochrona IP: *.centertel.pl 26.02.08, 23:21 No i? Ode mnie dostałaś moją własną autorską impresje :) Trochę mnie dziwią twego typu pytania na forum. Nie prościej dowiedziec się u źródła (czyt. zadzwonic do firmy ochroniarskiej i uzyskac odpowiedzi na nurtujące Cię proste pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 10:00 No i? No i nic...Pisałam już ,że pytanie było tak proste, że zrozumiał je każdy..no prawie..Ten co nie zrozumiał (czytaj ty) dodał swoją interpretację tylko dlatego bo koniecznie chciał coś napisać. Koniec i kropka. Szkoda mojego cennego czasu na dyskusje z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ochrona IP: 83.238.109.* 27.02.08, 13:22 Jasne, czas na odpisywanie mi można przeznaczyć na kopanie wilczych dołów dookoła domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też gość Re: ochrona IP: *.katowice.agora.pl 27.02.08, 09:12 To może ja się wypowiem na temat;) Mam ochronę (ubezpieczenie tez mam jakby kto pytał, bez psa, drutu kolczastego i paralizatora) 70zł to standard cenowy. PS Pies Ci nie wezwie straży w razie pożaru;)) drut kolczasty tym bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 09:55 Też gość dziękuję Ci za odpowiedź. Myslę podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś