Gość: feyrus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 22:01 Czy ktoś budował z poznańskim developerem ATANER?W Wyborczej dzisiaj przeczytałam o budowie domków szeregowych w Naramowicach,ul.Sielawy. Może ktoś z Państwa coś wie o Atanerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: ATANER w Poznaniu IP: 151.183.96.* 07.01.02, 21:56 Mieszkamy w nowowybudowanym przez Ataner mieszkaniu przy ul. Katowickiej w Poznaniu.Nie jest zle z Atanerem,ale i nie jest fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macko Re: ATANER w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 20:50 Gość portalu: Monika napisał(a): > Mieszkamy w nowowybudowanym przez Ataner mieszkaniu przy ul. Katowickiej w > Poznaniu.Nie jest zle z Atanerem,ale i nie jest fantastycznie. A mozesz podac jakies szczegoly? Co bylo nie tak? Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na tym osiedlu - moze Twoje informacje uchronia mnie przed jakimis problemami. Pozdrawiam, Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.Eliza Re: ATANER w Poznaniu a może coś innego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 22:29 Ataner jak każdy deweloper ma duże narzuty, czym większy tym ma więcej kredytów i odsetek do spłacania, jeśli jesteś zainteresowany kupnem mieszkania na Strzeszynie pięknie wykończone to dzwoń, jestem doradcą inwestycyjnym a mój klient kończy budowę apartamentów i cena m2 jest znacznie niższa niż podobne w Atanerze, a jakość materiałów i wykończenia znacznie przewyższa każdego dewelopera przy ewentualnie podobnej cenie. Tel 0601 938 350 lub email: plotka@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś