Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ATANER w Poznaniu

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 22:01
    Czy ktoś budował z poznańskim developerem ATANER?W Wyborczej dzisiaj
    przeczytałam o budowie domków szeregowych w Naramowicach,ul.Sielawy.
    Może ktoś z Państwa coś wie o Atanerze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Monika Re: ATANER w Poznaniu IP: 151.183.96.* 07.01.02, 21:56
        Mieszkamy w nowowybudowanym przez Ataner mieszkaniu przy ul. Katowickiej w
        Poznaniu.Nie jest zle z Atanerem,ale i nie jest fantastycznie.
        • Gość: macko Re: ATANER w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 20:50
          Gość portalu: Monika napisał(a):

> Mieszkamy w nowowybudowanym przez Ataner mieszkaniu przy ul. Katowickiej w
          > Poznaniu.Nie jest zle z Atanerem,ale i nie jest fantastycznie.

A mozesz podac jakies szczegoly? Co bylo nie tak? Zastanawiam sie nad kupnem
          mieszkania na tym osiedlu - moze Twoje informacje uchronia mnie przed jakimis
          problemami.

Pozdrawiam,
          Maciej

• Gość: p.Eliza Re: ATANER w Poznaniu a może coś innego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 22:29
            Ataner jak każdy deweloper ma duże narzuty, czym większy tym ma więcej kredytów
            i odsetek do spłacania, jeśli jesteś zainteresowany kupnem mieszkania na
            Strzeszynie pięknie wykończone to dzwoń, jestem doradcą inwestycyjnym a mój
            klient kończy budowę apartamentów i cena m2 jest znacznie niższa niż podobne w
            Atanerze, a jakość materiałów i wykończenia znacznie przewyższa każdego
            dewelopera przy ewentualnie podobnej cenie. Tel 0601 938 350 lub email:
            plotka@hoga.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka